| От какво се срамувате!? | |
|
+7gergana1958 Любов VODNA ШОКОЛАД Принцеса Jiorjita ПЕРЛА 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: От какво се срамувате!? Пон 27 Апр 2009, 16:09 | |
| | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пон 27 Апр 2009, 16:40 | |
| С времето преодолях дребния срам, този който ме караше постоянно да се изчервявам А иначе, се срамувам понякога от постъпките си, когато не съм ги обмислила добре и реагирам спонтанно, от думите си, които въпреки че премислям на моменти излизат без да искам. Винаги зависи от човека срещу мен, доколко ме познава и от характера му. Но аз съм си аз и заради това съм една и съща навсякъде и с всеки. Усетя ли се, че човека срещу мен не е възприел правилно реакцията ми, умея да се извинявам и си правя извода как да се държа | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пон 27 Апр 2009, 18:28 | |
| ми май от нищо нямам срам | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Чет 09 Юли 2009, 19:29 | |
| В различни моменти от различни неща!... Понякога много се дразня на себе си,че изпитвам срам от нещо незначително,а не би трябвало сама да се тормозя по този начин!!! | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пет 10 Юли 2009, 02:10 | |
| От лъжата! Срам ме е кагато лъжа, затова и повечето пъти се издавам. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пет 10 Юли 2009, 17:49 | |
| Ще ме е срам,ако потъпча сама себе си..заради някой друг,който не го заслужава. Ще ме е срам ,ако децата ми не покажат уважение към мъжа и жената, които са им дали живот. | |
|
| |
gergana1958 AVAФен
Брой мнения : 1031 Регистриран : 26.05.2009
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пет 10 Юли 2009, 20:27 | |
| От много неща... чак ме е срам да ги споделя.. | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Съб 22 Авг 2009, 13:29 | |
| Знаете ли от какво ме беше срам... когато април месец ходих в Гърция... беше ме срам, че съм българка... и ще обясня защо... беше ме срам, че в друга страна има табелка на български език "Не хвърляйте боклуци"... и въпреки всичко... веднага след границата от българска кола се изхвърлиха няколко торбички с боклуци на пътя. Мда... ужасно ме е срам... Срам ме беше и когато срещнахме там група българи... и те казаха доста силничко как градът бил пълен само с българи, а тъпите гърци ги нямало..., а до нас беше маминия мъж който разбира малко български... мхммм идеше ми да потъна в земята... особено когато започнаха да крякат и танцуват все едно се намират на битака...
И в този ред на мисли... беше ме срам от същото когато отидох в Румъния... странно нали... И се зачудих защо и ние не можем да сме такива... ако не друго поне културни и да си пазим природата... Мда... много ме е срам от това.
Срам ме е като погледна какво оставят след себе си туристите нашенци по полянки и горички... И като видя как някой вместо да изхвърли в коша до него чашката от кафе я хвърля на земята. Срам ме е! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Нед 23 Авг 2009, 02:40 | |
| Аз се гневя в такива случаи... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Любов Модератор
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пон 24 Май 2010, 22:11 | |
| - Крис написа:
- Срамувам се,че понякога се заблуждавам относно хората..
Иска ми се,всички да имат положителна нагласа към другите, но ..това е невъзможно,както виждам. Срамувам се,когато си мисля ,че определен човек е един, а се оказва друг Ха-ха..Крисане..това е невъзможно и абсолютно излишно! Представи си какво ще стане ако всички започнем да се харесваме или мразим (силно казано).. .разбрира се,че трябва да имаме собствена преценка и нагласа за дугите,но в никакъв случай не е задължително тя да е положителна! П.П.Та мен за каква ме мислеше преди.. Шегувам се! По темата-по принцип не съм от срамежливите..и може би трябва да се срамувам донякъде от факта,но не мога! В по-широк аспект и аз като Трели съм се срамувала от Бай Ганьо,най-малкото защото и аз съм българка,срамувам се,че познавам косвено хора с претенции и образобателен ценз,защитаващи и толериращи"каузи",които са срамни за обществото ни като цяло..срамувам се,че държавата не прави нищо ,за да задържи и развие интелектуално подрастващите,срамувам се от управляващите! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Вто 25 Май 2010, 11:24 | |
| - Цитат :
- П.П.Та мен за каква ме мислеше преди.. Шегувам се!
Ти ,си една от малкото хора,които оправдаха очакванията ми Нямам и една мисъл спрямо теб..в негативна насока - Цитат :
- Ха-ха..Крисане..това е невъзможно и абсолютно излишно!
Представи си какво ще стане ако всички започнем да се харесваме или мразим (силно казано).. .разбрира се,че трябва да имаме собствена преценка и нагласа за дугите,но в никакъв случай не е задължително тя да е положителна!
Ааааааа,това беше просто притурка ,към основното,което исках да кажа А то беше ,че се срамувам ,че съм прекалено доверчива понякога и се заблуждавам относно хората. Доста често първото ,че дори и третото ми впечатление за някого , се оказва грешно.Не ,че това много ми е навредило,но ми се искаше,да не са толкова кофти настроени хората към живота и хората по принцип. Идеята ми беше,ако е възможно лицемерието... да не е толкова силно изразено. | |
|
| |
KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пет 26 Ное 2010, 14:08 | |
| Срамувам се от собствената си глупост и от неумението да преценявам правилно нещата. Често се държа като една голяяяма бяла птица | |
|
| |
stanislavan AVAтьор
Брой мнения : 69 Регистриран : 22.11.2010 Age : 54 Послание : Русе
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пет 26 Ное 2010, 16:02 | |
| Напоследък от външния си вид. Така съм се занемарила,че дъщеря ми ми прави забележка,че вече не се гримирам и само викам по нея | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пон 06 Дек 2010, 04:15 | |
| От това което чувам да излиза от устите на учениците. - Защо искат по-дълга ваканция? - Защото до трети няма да са изтрезнели... Срам... срам... | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? Пон 06 Дек 2010, 04:35 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От какво се срамувате!? | |
| |
|
| |
| От какво се срамувате!? | |
|