| Цветен дом | |
|
+7Принцеса Do not disturb me Божествена Lady Marmalad Любов ПЕРЛА ШОКОЛАД 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Цветен дом Нед 26 Апр 2009, 02:23 | |
| Обичате ли цветовете в дома си? | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Цветен дом Нед 26 Апр 2009, 12:19 | |
| Ела да ми видиш кухнята-ярко зелено, жълто и оранжаво! ! На ред е хола-малиново и бледо сиво! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Цветен дом Нед 26 Апр 2009, 13:43 | |
| обичам ги даа хола ни е в лимонено жълто коридора също спалнята ми е в оранжево кухнята в прасковенно а терасата която е пригодена като бокс е....не мога да определя точно но е нещо като прасковка но по-наситено | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Цветен дом Пон 27 Апр 2009, 16:36 | |
| ЦВЕТОВЕТЕ! Огромно значение имат за мен!
Преобладава жълто-оранжевата гама! Спалнята ни е жълта, кухнята прасковена, хола оранжев. Това лято ще ги подменяме с още по-силни и наситени. Банята и тоалетната са с кремави плочки с оранжеви фризове! | |
|
| |
Do not disturb me AVAЛюбист
Брой мнения : 870 Регистриран : 13.04.2009 Age : 39 Послание : Винаги търсеща
| Заглавие: Re: Цветен дом Чет 30 Апр 2009, 22:01 | |
| Да,обожавам. Всяка една стена ни е в различен цвят. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Цветен дом Чет 23 Юли 2009, 15:41 | |
| Ще сменяме цвета на хола. С нетърпение чакам! | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Цветен дом Чет 23 Юли 2009, 16:06 | |
| - Божествена написа:
- Ще сменяме цвета на хола. С нетърпение чакам!
снимай сега как е и после като го боядесита да види преди...и сега | |
|
| |
| |
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Цветен дом Нед 26 Юли 2009, 14:23 | |
| обичам да ми е цветно спалнята ми е в бяло и оранжево, сега кухнята ще ми е също в няколко цвята | |
|
| |
snowflak3 АVAприятел
Брой мнения : 371 Регистриран : 30.05.2009
| Заглавие: Re: Цветен дом Пон 27 Юли 2009, 19:10 | |
| Нашият хол е в лимонено жълто, както и коридорът, кухнята е в лилаво, банята е с жълти плочки на китки, а тераста е в бяло | |
|
| |
Marcy AVATурист
Брой мнения : 132 Регистриран : 12.04.2009 Age : 53
| Заглавие: Re: Цветен дом Сря 09 Сеп 2009, 13:25 | |
| И при нас сега е цветно. На старата ни къща исках стените да са бели задължително. Цветовете идваха от килимите, завесите, покривките...Новия апартамент го направихме цветен - спалнята е в праскова и оранж, холът е зелен с лилави мебели. Много си харесвам банята - бели и зелени плочи и вертикални фризове с лилави кали. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Цветен дом Сря 09 Сеп 2009, 14:20 | |
| Ние ще почваме нов хол,та се чудя какви цветове да избера. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Цветен дом Пет 26 Фев 2010, 13:48 | |
| Доста популярни напоследък са многоцветните бои, които се наричат още гранитни или мозаични. В структурно отношение представляват разноцветни капсули на акрилни бои, които плуват в боя с друг цвят на водна основа. Компонентите на тези бои са така подбрани, че никога не се разтварят едни в други. Нанасянето става предимно със специални пистолети, работещи с високо налягане. Благодарение на това боята се разпръсква по стената, създавайки хаотичен рисунък с желания ефект.
Многоцветните бои се различават по големината на включените в тях капсули, както и по съдържанието на капсулата. В зависимост от тези характеристики могат да се създават разнообразни ефекти – от имитация на гранит до велурен ефект. Някои добавки имат златисти, сребристи или седефени субстанции, които след нанасяне върху стената, се преливат с основния цвят и проблясват на различни места.
Друг подобен ефект е този на блестящия през нощта сняг или така наречените светещи в тъмното бои. Те се получават чрез използване на луминесцентни пигменти. При естествена или изкуствена светлина повърхността, покрита с тези бои, изглежда обикновено, а в тъмното блести. Благодарение на луминесцентните състави с шаблон могат да се направят цветни бордюри, разпръснати звезди или други рисунки.
Други специфични състави, позволяващи създаване на оригинални ефекти са тези, получени при смесване на водоразтворими безцветни лакове с емулсионни акрилни бои.
Много практични са акрилните бои, в състава на които са включени PVC-парченца, обагрени в различни цветове. Такава структура на покритието дава специален релефен ефект на стената.Източник: .zadoma.com | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Цветен дом Пон 22 Ное 2010, 14:53 | |
| Тук ли е мястото не знам, но мисля да експериментирам с рисуване с бои за стъкло. С тях можете да освежите много неща в дома си - лампиони, прозорчета, големите прозорци на детската стая. Може да нарисувате интересни мотиви върху огледалото в банята, което да се съчетае с това, което сте направили на стъклото на лампата. Може да купувате евтини рамки за снимки от китайските магазини, които да украсите и да подарявате, да оцветите бутилки и да ги превърнете в свещници. Ето тук намерих интересни неща - не са мои, нито познавам авторката http://www.snimka.bg/?album%3baid=233960%3bold=1 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Цветен дом | |
| |
|
| |
| Цветен дом | |
|