| Домашна хигиена | |
|
+7Radiana Божествена evita Lady Marmalad Любов ПЕРЛА ШОКОЛАД 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 02:21 | |
| Как и колко често се грижите за чистотата вкъщи? Какви препарати ползвате? | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 12:17 | |
| Аз конкретно искам да ми препоръчате препарат за почистване на дърво!? | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 12:49 | |
| Всеки ден чистя,ползвам качествени препарати.Те ме улесняват много,не търкам,не се изморявам...С две думи ,забавлявам се! Израелските почистващи препарати са страхотни,много съм доволна,освен това ,повечето от тях са комбинирани. Можеш да почистваш с един препарат и банята и и теракота и плота,дори и накисваш стъклените чаши,за да върнат блясъка си. pulirapid-белият цвят например е страхотен ,за почистване на всичко в банята,на теракота и за чаши и съдове.Почиства стомана,инокс,чайници,тенджери,порцелан. На sano ползвам освен праховете за пране и препарата за почистване на печки. Невероятен е ,не търкаш..не чакаш излишно време.Мажеш и след 3 минути просто избърсваш с гъбата. Препарата е черен на цвят с пулверизатор в жълт цвят. Forte plus се казва. После ще допълвам още препарати... | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 13:08 | |
| Крис, ти си като някакво рекламно лице!!!!!!!! Аз пак за дървото да попитам! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 13:19 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 13:46 | |
| оххххххххх и аз всеки ден чистя че и по два пъти на ден на обед ....и вечер и това е всеки ден сутрин като излезнем и като се преберем с колелото като го оставя в коридора докато се обърна и преоблеча Ивон е разнесла пръста и прахта от коридора навсякъде няма как да не изчистя същата процедура се прави и вечер като се преберем Всеки ден се пуска прохосмукачка...миене на под...бърсане на прах-по два пъти на ден и подреждане-по сто пъти на ден | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 16:55 | |
| И аз почтчи всеки ден чистя. Хубавото е че сме в къща и не сме на централна улица, и по този начин не се вдига толкова много прах, но зимата като палехме камината беше нещо страшно, по няколко пъти на ден трябваше да обикалям и да бърша прах и да събирам боклучета, щото иначе Виктор отива и всичко в устата | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 23:13 | |
| За чистенето ли?! Прахосмукачка не всеки ден - през ден - зависи малчо как се е справил. Избърсвам с мопа всеки ден и бърсане на прах задължително. Баня и тоалетна един два пъти през седмицата мия. От Пронтото съм много доволна - ползвам цялата серия. Пронто за паркет го препоръчвам - супер е. За тоалетна Доместос. За банята Цилит - пак цялата серия и Цилит Бенг, особено за варовика по хромираните части. Мистър Пропър също ползвам. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Нед 26 Апр 2009, 23:43 | |
| - ПЕРЛА написа:
- Аз конкретно искам да ми препоръчате препарат за почистване на дърво!?
Пронто,Пронто и пак Пронто!!! Но не спрей,а пастите! Аз лично съм много доволна! Ползвам и за пода ,и за мебелите техните продукти! | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Пон 27 Апр 2009, 15:38 | |
| Килими пера два пъти в месеца,Гошко е с алергии един куп и нямам избор, прах се обира всеки ден,но това е негово задължение,аз съм освободена,а миенето на пода различно зависи малкия човек в какво настроение е. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Пон 27 Апр 2009, 22:28 | |
| Ами чистя през ден, най-много през два кухнята естествено всеки ден-неизбежно е препаратите който използвам, Пронто, за килими ползвам Медикс, имам един комбиниран гръцки , който става за всичко, ползвам Циф също така. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 28 Апр 2009, 11:39 | |
| - Radiana написа:
- Килими пера два пъти в месеца,Гошко е с алергии един куп и нямам избор,
прах се обира всеки ден,но това е негово задължение,аз съм освободена,а миенето на пода различно зависи малкия човек в какво настроение е. рАДИ ЗАЩО НЕ МАХНЕТЕ КИЛИМИТЕ НЯМА ЛИ ДА ТИ Е ПО-ЛЕСНО | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 28 Апр 2009, 14:34 | |
| Чистя всеки ден!!! Не мога да стоя спокойно,ако не ми е чисто! Пък и сме с куче...няма компромис! Редовно освежавам меката мебел с пулверизатор,в който съм разтворила омекотител във вода! Ухае всеки ден на току-що изпрано! | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 28 Апр 2009, 15:27 | |
| Не остават никакви лекета! Разрежда в повечко вода и си освежавам по този начин цялата къща-пердета,дивани,връхни дрехи,дори стените...обожавам аромата на синьото коколино! | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 28 Апр 2009, 15:33 | |
| Преди ползвах зелено и синьо Коколино... сега пера с розовия Сано-с пулверизатор. Страхотен аромат и голяма трайност .. | |
|
| |
Marginal AVATурист
Брой мнения : 172 Регистриран : 22.05.2009 Age : 63 Послание : Монреал, Канада
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 26 Май 2009, 19:41 | |
| За дезинфекциране, ползвайте кислородна вода, защото е върха и не е вредна за нищо, за разлика от всички останали препарати. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Вто 26 Май 2009, 19:43 | |
| - Marginal написа:
- За дезинфекциране, ползвайте кислородна вода, защото е върха и не е вредна за нищо, за разлика от всички останали препарати.
Това е добра идея! Аз днес точно си закупих един препарат,заради кучето и който е от кучешка серия продукти! Харесва ми-мирише свежо на мента! | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Чет 05 Ное 2009, 03:03 | |
| Основното почистване се прави два пъти седмично,като се редуват единствено остъклените части(че отнемат повече време),иначе дежурно си обикалям за прах ,размествам постоянно,бръмча с прахосмукачка,стимоп и тнт ,музиката на 6 и съм във вихъра! Не понасям мърсотия,разхвърляни играчки,дрехи и тнт,всяко нещо стои на мястото си на втората ми обиколка За препарати...половината,които ползвам са различни от познатите ни в Европа,няма да ги изреждам,но един килер е отделен само за тях(плюс някое спрейче на съпружеското тяло).. | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: Домашна хигиена Чет 05 Ное 2009, 12:56 | |
| Браво на вас ... Аз не мога да се похваля, че съм голяма чистница... Чистя по задължение. Основно - веднъж седмично. Иначе, отгоре, отгоре ... Прах бърша също веднъж седмично, като междувременно ако видя някъде и ме подразни... Обичм хаоса и обикновено е разхвърлено... А сега, когато Теди си играе, има играчки навсякъде... Уча го да си ги прибира, но не очаквам голям успех, при условие, че няма добър пример... Неканени гости не приемам в тази връзка | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домашна хигиена | |
| |
|
| |
| Домашна хигиена | |
|