| КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ | |
|
+11ОНИКС anndreqnna Принцеса denica.staneva evita Никита Lady Marmalad ПЕРЛА Любов natali ШОКОЛАД 15 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 01:46 | |
| Покажете я,...опишете я! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 05:27 | |
| Може би като тази [img][/img] [img][/img] По принцип не държа да е огромна,искам да е много слънчева,да не е претрупана,а да има повече пространство,подредена уютно и красиво така както на мен ми харесва Задължително е кухнята да е голяма,другите стаи може да не са но тя трябва да е,и то не защото обичам да готвя ми не знам просто много ми харесва като видя някоя голяма кухня-подредена,нагласена със всякакви уреди и ми се иска и аз да си имам такава Другото което трябва да има обезателно е градина с много зеленина и цветя,може би един хамак да си подремвам следобед,а защо не и едно малко басейнче да се разхлаждам в жегите Искам още....ох много други неща свързани с мечтаната ми къщичка,но жалко че е само мечта... | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 11:09 | |
| Ето тази! Шегувам се ...неможах да намеря къщата на мечтите си, за да ви я покажа. Искам да е построена извън града,да е тихо и спокойно. Покрай нея да има много зеленина,тревичка,дървета..може и малко езерце. Къщата да е на два етажа,с вътрешно стълбище и камина. На долния етяж огромна дневна,в която влизаш още от входната врата и красива,модерно обзаведен кухня. На втория три спални и две бани. Спалнята за нас,задължително да е с голямо кръгло легло. Едната детска в синьо,другата в розово..с много плюшени играчки и в двете. Искам и още да разказвам за мечтата си,но вече спирам. | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 12:10 | |
| | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 13:49 | |
| моята къща на мечтите ми не е много голяма все пак аз ще чистя стига ми голям хол голяма детска стая по-малка спалня и удобна кухня но задължително огромен дворрррррррррррррррр с много цветя и детски кът с пясък ..пързалка и люлка ех.....мечти....мечтиииииии една бесетка......лятото там ще стоя по-цял ден ааааааааа може и едно малко басейнче | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 13:55 | |
| - Lady Marmalad написа:
- моята къща на мечтите ми не е много голяма
все пак аз ще чистя стига ми голям хол голяма детска стая по-малка спалня и удобна кухня но задължително огромен дворрррррррррррррррр с много цветя и детски кът с пясък ..пързалка и люлка ех.....мечти....мечтиииииии една бесетка......лятото там ще стоя по-цял ден ааааааааа може и едно малко басейнче Лейди,точно така правим в момента нашата къща... голяма детска,две по-малки спални,кухня и хол едно цяло и голям светъл коридор,на който да си прибирам цветята зимата. А дворът е 900 кв.м.-има място за всичко за детето... | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 14:00 | |
| - Никита написа:
- Lady Marmalad написа:
- моята къща на мечтите ми не е много голяма
все пак аз ще чистя стига ми голям хол голяма детска стая по-малка спалня и удобна кухня но задължително огромен дворрррррррррррррррр с много цветя и детски кът с пясък ..пързалка и люлка ех.....мечти....мечтиииииии една бесетка......лятото там ще стоя по-цял ден ааааааааа може и едно малко басейнче Лейди,точно така правим в момента нашата къща... голяма детска,две по-малки спални,кухня и хол едно цяло и голям светъл коридор,на който да си прибирам цветята зимата. А дворът е 900 кв.м.-има място за всичко за детето... суперррррррр браво завиждам благородноо | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 14:07 | |
| Благодаря ти Лейди!Само се моля тази година да стане,че вече нямам търпение... Ама така е като сами си правим всичко... | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 26 Апр 2009, 16:34 | |
| Моята къща на мечтите, всъщност е моята Къщата е на два етажа, ние сме на горния, но един ден цялата ще е за мен, а тя самата заедно с двора е разположена на 1дка място. Къщата е в дъното на двора, така че можете да си пшредставите какво място се отваря. идеята е един ден в него да си направим нещо като беседка, барбекю, детски кът и някоя и друга овошка , но както винаги има едно но.......... Къщата по-голямата и част все още е на груб строеж, дворът е като строителна площадка, има толкова много работа още по него и по самата къща, а парите са толкова малко, но стига толкова, че много се размечтах | |
|
| |
denica.staneva AVAгост
Брой мнения : 31 Регистриран : 01.05.2009 Age : 40 Послание : гр.ветово
| |
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 03 Май 2009, 01:06 | |
| МОЯТА КЪЩА МЕЧТА Е ДА Е НА БРЕГА НА МОРЕТО ДА ИМА ДВОР С БАЕЙН И ВСИЧКО ЗА ДЕТЕТО ДА Е С 3 СПАЛНИ, 3 БАНИ,,,,,, НО ТОВА Е САМО В МЕЧТИТЕ МИ ЗА СЕГА И МОЯТА СИ МЕ УСТРОЙВА ИМАМ СИ И ДВОРЧЕ . | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 03 Май 2009, 18:10 | |
| | |
|
| |
anndreqnna AVAгост
Брой мнения : 46 Регистриран : 13.04.2009 Age : 45
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Пон 04 Май 2009, 02:33 | |
| и аз да си опиша моята къща мечта малка спретната къщурка с две липи отпред с хол всекидневна и кухня като нашите в момента ,2 детски стаи ,спалня,баня ,тоалетна,перално помещение голяма веранда с мек диван на нея и красива градина,ох сега си представих обзавеждането даже хайде момичета,дано мечтите да ни станат реалност някой ден | |
|
| |
ОНИКС AVATурист
Брой мнения : 127 Регистриран : 07.05.2009
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Нед 10 Май 2009, 18:19 | |
| Чудна е,наистина! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Чет 19 Ное 2009, 19:59 | |
| | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Чет 19 Ное 2009, 20:13 | |
| Ох, лудо сърце мое,ще ти идвам редовно на гости...А ти ще ме посрещаш със сладко от динени корички, меломакарони и курабиедес...мммммммм! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Чет 19 Ное 2009, 20:15 | |
| Дадено! Имаме сделка! На пръв поглед къщите не изглеждат нищо особено... тези конкретно. не знам защо носят толкова много заряд в себе си...
| |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Чет 19 Ное 2009, 20:18 | |
| За мен лично излъчват свежест,чистота,свобода...Веднага ме карат да се усмихна! Гърците са бохеми,не обичат да се товарят психически по никакъв начин,камо ли с домовете си! Мое мнение! | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Чет 19 Ное 2009, 20:22 | |
| | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| |
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 11:43 | |
| ТОВА Е!Обичам простора,минимализма,разчупените и нестандартни решения,светлина,френски прозорци...усещането,че къщата" диша"! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 12:58 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 14:35 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 15:02 | |
| Еее ,Никита и твоята къща мечта е уникална!!!! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 16:37 | |
| - Крис написа:
- Еее ,Никита и твоята къща мечта е уникална!!!!
Много харесвам къщи,които имат възрожденски вид, но за съжаление нашата няма да стане точно така... но поне ще е на един етаж Тези също ми харесват много | |
|
| |
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Вто 23 Мар 2010, 17:47 | |
| Мдаа, красиви къщи! Гледам, гледам... и ми харесват...
Ако имах, обаче възможност да избирам, иска ли някой да предположи какъв стил бих предпочела?!. В какъв архитектурен тип къща бих се чувствала най-добре... ? Сетих се за това, защото не се учудих от избора на Никита, Смит, Шоколад...предпочитанията на Крис... Водна, с типичния си реализъм. Водна, за тебе нещо с по-голяма градина и по-просторно си представям. Натали, също... Трели, много характерно и наистина много красиви са тези бяло-сини къщи... | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Сря 24 Мар 2010, 14:03 | |
| Такааа, Крис благодаря че коментира . До голяма степен си права. .. Вчера се замислих … Обичам големите пространства. Обичам удобствата и лукса ( това не означава, че не бих избрала да живея в колиба, ако ЛЮБОВТА там ) ( Говоря хипотетично и при равни други условия, нали това са мечти, все пак) . Не обичам старинни и антикврни мебели (на това ще се наслаждавам в музеите, не в къщи)… не обичам реставрации в къщи… Обичам новите неща, големите пространства и прозорци. Разчупените линии… Модернистичните и стилизирани елементи… Моята къща на мечтите се доближава най-вече от тази, представена от Смит и най-малко до тези, показани от Никита… | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ Сря 24 Мар 2010, 15:10 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ | |
| |
|
| |
| КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ | |
|