AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Маркова козметика! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Маркова козметика! Чет 23 Апр 2009, 23:13 | |
| Има ли определена марка козметика, която ползвате с удоволствие и бихте препоръчали? Държите ли да е известна марка или избирате и български продукти? Коя е най-силната реклама според вас и по-скоро кое е нещото, което би ви накарало да опитате някой нов продукт? Привличат ли ви новите марки? | |
| | | Gemeli AVAтьор
Брой мнения : 75 Регистриран : 13.04.2009
| Заглавие: Re: Маркова козметика! Пет 24 Апр 2009, 00:10 | |
| Аз мога да кажа, че продуктите Dusy Професионал /Произведени в Германия/ специализирани за коса са определено добри, и това го твърдя не само като човек който предлага тази козметика, а и като човек, който я употребява. Аз определено предпочитам Професионалните продукти, разбирасе говоря не само за козметика за коса, а така също и козметика за лице. | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Маркова козметика! Пет 24 Апр 2009, 15:48 | |
| | |
| | | Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Маркова козметика! Пет 24 Апр 2009, 17:22 | |
| - Савана* написа:
- Има ли определена марка козметика, която ползвате с удоволствие и бихте препоръчали?
Държите ли да е известна марка или избирате и български продукти? Коя е най-силната реклама според вас и по-скоро кое е нещото, което би ви накарало да опитате някой нов продукт? Привличат ли ви новите марки? Обичам продуктите на Loreal и Bourjoua. Имам и някои на Garnie, Nivea, Manhatan....изобщо голямо разнообразие. От българските харесвам на REGAL и Дева - имат добри попадения. Не държа да е известна марка - държа да ми понася на лицето и тялото! О, ооооооо рекламите за спирали много ми въздействат! Обожавам големи мигли - въпреки, че не мога да се похваля с такива! Що се отнася до нови марки - не обичам много да експериментирам ако се отнася до лицето - карам си с изпитаните неща! | |
| | | Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Маркова козметика! Вто 28 Апр 2009, 12:30 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Аз съм фен на ARTDECO!
http://www.artdeco.de/en/cosmetics/ Разгледах им каталога само не разбрах Шоколадче,от къде ги купуваш и на какви цени са? С английския съм лекинко скарана,а Гошко го няма да ми преведе. | |
| | | Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Маркова козметика! Вто 28 Апр 2009, 13:33 | |
| За лицето си използвам трите стъпки на Clinique. Препоръчвам ги горещо, не са евтини, но пък стигат за минимум половин година, така че излиза доста изгодно, пък и кожата ни го заслужава. От декоративната козметика използвам Lumene или Artdeco, доволна съм и от двете марки. Това, което би ме накарало да избера определена марка са отзивите и препоръките на мои приятели, но и доста се инетересувам и чета в интернет, тъй като всеки има определен тип кожа и изисквания и търси конкретно нещо. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Маркова козметика! | |
| |
| | | | Маркова козметика! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|