AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ГРИМ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: ГРИМ Чет 23 Апр 2009, 20:58 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ГРИМ Чет 23 Апр 2009, 21:03 | |
| | |
| | | Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 16:48 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 16:57 | |
| Вие как се гримирате? Аз без сенки немога! Обожавам опушения във черно,сиво,зелено,мастилено синьо...Наблягам на очите,червило не слагам! Сенки,пудра и спирала и съм готова! | |
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 16:57 | |
| | |
| | | ШОКОЛАД админ
| | | | Божествена АVAпристрастен
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 16:59 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Вие как се гримирате?
Аз без сенки немога! Обожавам опушения във черно,сиво,зелено,мастилено синьо...Наблягам на очите,червило не слагам! Сенки,пудра и спирала и съм готова! Сенки - също не мога без тях! Очите - сериозен акцент! Повече внимание на тях! Гланц предимно за устните - за да ми е завършен вида! Опушения ми е страст - черната и кафявата гама! | |
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 17:00 | |
| | |
| Заглавие: Re: ГРИМ Пет 24 Апр 2009, 17:09 | |
| Схемата на универсалния грим е следната: 1) Върху горния клепач се нанасят светли тонове, като с такива светли цветове може да се постави светло петно под веждата, за да повдигнете оптически въпросната вежда. 2) Гънката на окото оформяща с от горният клепач се подчертава с по - тъмен цвят, който разнасяме така,че да не стои като линия,а да се прелива с другите тонове, но все пак да запазва оттенъка си. В посока към носа изтъняваме и изсветляваме цвета на тази линия, а към външния край на окото я задебеляваме и насищаме като цвят. 3) Най-тъмните сенки поставяме във външния ъгъл на окото, както придаваме форма и дължина на този най-тъмен и завършващ тон. 4) Натуралният розов цвят поставяме във най- вътрешният ъгъл на окото откъм носа и над гънката на горния клепач. Това е основният съвет, когато поставяте грим, ако го следвате е почти невъзможно да не изглеждате добре и класически. Предлагаме ви няколко варианта за съчетание на цветове в тази основна класическа схема: а) За светлите можете да подберете в зависимост от вашия тип кожа и дрехи: меден; нежна праскова;слънчев проблясък; б) За по-тъмните тонове (които нанасяме на гънката над клепача): млечен шоколад; капучино; лаврово зелено; в) За най-тъмните тонове: горчив шоколад; медно-златист; бронзово златист; г) За розовите оттенъци: цикламен и бронзово-златист. | |
| | | Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: ГРИМ Вто 23 Юни 2009, 12:04 | |
| Без сенки,молив за очи и спирала не излизам! Акцентирам предимно на очите си! Според настроението слагам и пудра,но не винаги! Крем-задължително,защото кожата ми е суха! Червило-напоследък рядко, до преди години задължително слагах,сега по-рядко! | |
| | | natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: ГРИМ Вто 23 Юни 2009, 13:14 | |
| И аз акцентирам предимно на очите-сенки,спирала и малив за очи но не винаги.И аз харесвам опушения грим,дасто често съм май в зелената гама-но обичам и да експериментирам Червило не ползвам,а пудра задължително защото ми е мазна кожата | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ГРИМ Вто 23 Фев 2010, 14:10 | |
| С грим..да прикрием годините Дали с фон дьо тен, пудра, руж или сенки - всичко трябва да бъде в нежни тонове и пестеливо използвано. Така можете да изтриете няколко години от възрастта си.
През деня - избягвайте всичко, което ви прави по стари: - по-тъмни пудри -те образуват цветни пигменти петна подчертават бръчките; - много тъмни червила, които приковават погледа върху устните; - недостатък е когато устните се очертават до най-външните им ъгълчета.
Това насочва погледа върху бузите, които с напредването на възрастта започват да се отпускат; - тъмният или кафяв руж въздейства изкуствено и подчертава бръчките; - пудра, която се нанася с груба четка, подчертава оптически големите пори; - сенки за очи с перлен ефект. За очите, бузите и устните през деня особено красиви са кафяво - розовите тонове. Те пасват към всяка кожа, която вече има малко бръчици.
За вечерта - използвайте всичко, което ви прави по-млади: Преди да се гримирате намажете обилно лицето си с хидратантен крем. Масажирайте го, така кожата се оросява по-добре и придобива естествен цвят; - използвайте фон дьо тен, отразяващ светлината, който позволява на вече немладата да изглежда гладка; - ще подмладите лицето си, ако по брадичката и върху шията сложите малко пудра - руж. Накрая нанесете прозрачна пудра по ръба на брадичката; - сенките за очи трябва да бъдат малко по-светли от основния фон дьо тен. Но внимавайте, не бива да вземате много от тях върху четката. Трябва да нанесете колкото е възможно по-малък и по-нежен слой. Тогава малкият ретуш въздейства напълно естествено; - чудесни за очите са естествените топли тонове с пясъчен цвят или цвят на пожълтели есенни листа.
Останете и вечерта при светлата кафяво - розова палитра на бузите и устните. Само очите блестят по интензивно с подчертаните клепачи с черен молив. Миглите трябва да минат няколко пъти с черен туш.Източник: http://zajenata.ogosta.com/index.php | |
| | | Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| | | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ГРИМ Пон 01 Мар 2010, 18:12 | |
| Съвети за това, как да променим съ грим размера на УСТНИТЕ сиАко искате да направите устните си по-пухкави и плътни:Очертайте естествения контур на устните, като нанесете по външния контур тънка линия с молив с цвета на червилото ви. Внимателно запълнете с червило разстоянието между устните ви и очертания контур. Желателно е да използвате тънка четка за нанасяне на червилото. За да направите устните си по-пухкави нанесете блясък с четка. За да придадете допълнителен обем нанесете повече блясък на долната устна. Очертайте с мек молив с неутрален цвят контур на горната устна, над контура на червилото. Моливът трябва да е с неутрален цвят и просто да изсветлява един вид контура на червилото. За да не е рязка границата между контура и червилото внимателно размажете контура и го слейте с червилото. Гримът е готов.Източник: http://prittywomanstyle.blogspot.com/ | |
| | | Любов Модератор
| Заглавие: Re: ГРИМ Сря 21 Апр 2010, 12:09 | |
| Най-подходящ грим за късогледи дами, които носят очила Идеални са сенките за очи в светли, наситени цветове и по-наслоена спирала за мигли, която оптически увеличава очите. Избягвайте всичко, което смалява очите, например тъмна очна линия.
Най-подходящ грим при далекогледи дами, които носят очила Избягвайте силни перлени сенки или наситени, ярки цветове. Нежните матови тонове стоят по-добре на очите. Идеални са преливащите се нюанси. Очната линия трябва да е много тънка. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ГРИМ | |
| |
| | | | ГРИМ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|