Т.Н.Т., правилата на играта са да напишеш рефрен от песен, а този след теб да познае песента и да сложи линк към нея. Едва тогава той "тананика" нова песен.
Така чееее ето го моя рефрен:
Когато с теб се разхождам по плажа, разбирам колко си влюбен във мен, и много искам на всички да кажа, че ти си само за мене роден!
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пон 04 Май 2009, 02:28
Т.Н.Т., правилата на играта са да напишеш рефрен от песен, а този след теб да познае песента и да сложи линк към нея. Едва тогава той "тананика" нова песен.
Така чееее ето го моя рефрен:
Когато с теб се разхождам по плажа, разбирам колко си влюбен във мен, и много искам на всички да кажа, че ти си само за мене роден!
..сори..не знаех...явно тогава трябва да са доста известни песни
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пон 04 Май 2009, 02:30
Засега се справяме чудесно.
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пон 04 Май 2009, 02:33
VODNA написа:
..извинявай за спама..ама ако слагате чалга текстове...аз имената на изпълнителите не знам..още по-малко текст
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пон 04 Май 2009, 02:34
T.N.T написа:
VODNA написа:
..извинявай за спама..ама ако слагате чалга текстове...аз имената на изпълнителите не знам..още по-малко текст
Не слагаме чалга. А за моя рефрен питай децата си. Със сигурност ще я знаят. Детска песен е!
Последната промяна е направена от VODNA на Пон 04 Май 2009, 02:35; мнението е било променяно общо 1 път
VODNA Модератор
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пон 04 Май 2009, 02:34
VODNA написа:
BilyAna написа:
Лили Иванова "Танго"
Само между две луни се смеят ангели с очи чисти, като твоя смях - цветен листопад.
Били, слагай линк към песента! Правилата го изискват!
Последна нощ, а утре ме очаква път, поглеждам през прозореца дали навън вали. Не ме е страх от теб, не искам да остана тук, това, което остава да направя пак, е да бягам.
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Чет 07 Май 2009, 15:54
"Откакто ти ключа ми върна, преследвам те, да те прегърна..."
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Чет 07 Май 2009, 17:31
Хех, това си е съвпадение, чудех се между двете песни преди)))
And I will love you, baby - Always And I'll be there forever and a day - Always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And I know when I die, you'll be on my mind And I'll love you - Always
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Пет 08 Май 2009, 16:54
I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, myself and I We've got some straightening out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry
Последната промяна е направена от CARAMEL на Съб 09 Май 2009, 20:10; мнението е било променяно общо 1 път
VODNA Модератор
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Съб 09 Май 2009, 18:12
Момичета, слагайте линк към песента, която сте познали!
VODNA Модератор
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Вто 12 Май 2009, 03:53
I hope you know, I hope you know That this has nothing to do with you It's personal, myself and I We've got some straightening out to do And I'm gonna miss you like a child misses their blanket But I've got to get a move on with my life It's time to be a big girl now And big girls don't cry
Карамелче, дай жокер! Кой я изпълнява тази песен?
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
Заглавие: Re: ТАНАНИКАМ СИ ПЕСЕН!!! Вто 12 Май 2009, 18:05
what i got to do to make you love me what i got to do to make you care what do i do when lightning strikes me and i wake to find that youre not there ...