AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ

Go down 
+11
ПЕРЛА
ФАРФОЛИНКА
CARAMEL
evita
milka
VODNA
ЗАХАР
Божествена
Бочка
AVAna
ШОКОЛАД
15 posters
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Empty
ПисанеЗаглавие: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 02:54

САМОУВЕРЕНИ ЛИ СТЕ? ИЛИ СЕ ВЛИЯЕТЕ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ,ОТ СУЕВЕРИЯ?...
Върнете се в началото Go down
AVAna
админ
админ
AVAna

Брой мнения : 14495
Регистриран : 10.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 03:01

Аз се за съжаление се поддавам на чуждото мнение понякога, но не заради суеверия - не вярвам на побни неща
Интересувам се от мнението на хората до толкова доколкото да не се изложа за нещо пред някой
Иначе като цяло си правя каквото си знам Twisted Evil
Много често зъмълчавам, за да не ми се разсърдат и не си казвам точно какво мисля
Старая се да не съм лоша, но съм наясно, че не може всички да ме харесват
https://avadiary.bulgarianforum.net
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

Брой мнения : 432
Регистриран : 12.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 12:46

ШОКОЛАД написа:
Надявам се, че съм самоуверена, не винаги, но винаги на точното място Laughing
Вие как мислите самоуверени ли съм?Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

Брой мнения : 3246

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 17:18

САМОУВЕРЕНА!
Никой не може да ми каже как, кога, защо, колко!
Суеверия - надраснала съм тия неща!
ЗАХАР
AVAЛюбист
AVAЛюбист
ЗАХАР

Брой мнения : 720
Послание : на земята

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 20:32

Самоуверене не съм,ината съм не обичам да ми казват какво да правя
ако не съм питала
А суеверна малко може би-само че суеверието е грях според нашата религия
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 12 Апр 2009, 20:40

Самоуверена - не!
Самонадеяна - да!
Решавам нещо - правя го!
Искам да знам, че съм опитала.
В такива случаи не се влияя от суеверия. Винаги намирам начин да ги заобиколя.
Водя се от чуждо мнение рядко, ако е на майка ми най-вече или на съпруга ми, за да не го разочаровам, но почти винаги съжалявам като съм го послушала за нещо, за което съм била на друго мнение.
Така че, първо слушам себе си. Idea
milka
AVAгост
AVAгост
milka

Брой мнения : 44
Регистриран : 13.04.2009
Послание : Stara Zagora

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 02:17

Код:
Интересувам се от мнението на хората до толкова доколкото да не се изложа за нещо пред някой
Иначе като цяло си правя каквото си знам 
Много често зъмълчавам, за да не ми се разсърдат и не си казвам точно какво мисля
Старая се да не съм лоша, но съм наясно, че не може всички да ме харесват

avana го е казала точно както бих се описала flower
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 02:35

Бочка написа:
ШОКОЛАД написа:
Надявам се, че съм самоуверена, не винаги, но винаги на точното място Laughing
Вие как мислите самоуверени ли съм?Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
По детски наивна ииииии самоуверена! Laughing Laughing Laughing
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:00

Аз си мисля, че тук всички са самоуверени. Който иска да му вика самонадеяни, ако щете и инати. Даже съм сигурна, че всчки сте инатчета (не го приемайте като нещо лошо, а като комплимент, ината е смел)
Всеки е суеверен за нещичко Rolling Eyes . Аз съм суеверна за всичко свързано с пари( слончета, понеделнишки, първо число и сега, ако кажете нещо, веднага ще го прихвана Laughing ).
Това за наивността на ШОКОЛАДчето също го има не само в нея. И не ми трябва диплома, за да го видя.
Ейййййййй, много ви обичам!
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:05

Бочка написа:
Аз си мисля, че тук всички са самоуверени. Който иска да му вика самонадеяни, ако щете и инати. Даже съм сигурна, че всчки сте инатчета (не го приемайте като нещо лошо, а като комплимент, ината е смел)
Всеки е суеверен за нещичко Rolling Eyes . Аз съм суеверна за всичко свързано с пари( слончета, понеделнишки, първо число и сега, ако кажете нещо, веднага ще го прихвана Laughing ).
Това за наивността на ШОКОЛАДчето също го има не само в нея. И не ми трябва диплома, за да го видя.

I love you I love you I love you Съгласна!
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:08

Божествена написа:
САМОУВЕРЕНА!

Rolling Eyes Не ми звучи уверено! Или при теб важи с пълна сила " Кажа ли го на глас,значи е вярно" ?Wink
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:10

ШОКОЛАД написа:
Божествена написа:
САМОУВЕРЕНА!

Rolling Eyes Не ми звучи уверено! Или при теб важи с пълна сила " Кажа ли го на глас,значи е вярно" ?Wink
Шоколадче, така се гради увереност Wink По добре да го каже, отколкото да си мисли и да не е сигурна.
Някои неща, си мисля, че трябва да се пренатягат Rolling Eyes
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:12

НО!!! Има опасност да се окажем в дълбока заблуда!!! Rolling Eyes
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:23

ШОКОЛАД написа:
Да, не всеки може да усеща границата, но самоувереността за мен е точно това вървене по ръба.
Тя няма да се заблуди, нали Божествена?
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

Брой мнения : 2011
Послание : Някъде там........

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:48

ШОКОЛАД написа:
Бочка написа:

I love you I love you I love you Съгласна!

И аз съм на същото мнение Wink особено пък аз уж се мисля за самоуверена, но понякоога се оказва че не съм, а за суеверието..... има и по-зле от мен Laughing Laughing Laughing най-добрата ми приятелка например
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПон 13 Апр 2009, 18:53

Като сме толкова самоуверени (Авана недей да скромничиш, въпреки, че ти отива) , как сте изградили самоувереността си?
Или пуснете друга тема по въпроса.
CARAMEL
АVAприятел
АVAприятел
CARAMEL

Брой мнения : 214
Послание : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyВто 14 Апр 2009, 18:48

VODNA написа:
Самоуверена - не!
Самонадеяна - да!
Решавам нещо - правя го!
Искам да знам, че съм опитала.
В такива случаи не се влияя от суеверия. Винаги намирам начин да ги заобиколя.
Водя се от чуждо мнение рядко, ако е на майка ми най-вече или на съпруга ми, за да не го разочаровам, но почти винаги съжалявам като съм го послушала за нещо, за което съм била на друго мнение.
Така че, първо слушам себе си. Idea

Бих написала абсолютно същото,но се влияя от суеверия и от чуждо мнение,не до толкова че да променят решенията ми ,но определено е достатъчно да ме объркат и да ми променят настроението Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ФАРФОЛИНКА
AVATурист
AVATурист
ФАРФОЛИНКА

Брой мнения : 168
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyВто 14 Апр 2009, 20:39

Самоуверена, наперена и накокошинена. Патка! Това съм аз. Обикновено хората се лъжат от милото ми гласче или от премълчаното, но.... май повечето ми близки са наясно.
Чуждото мнение ми влияе само когато допълва информацията, която имам, т.е. ако се окаже, че не знам всички факти. Суеверия - муеверия! Глопости! afro
ПЕРЛА
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 110
Регистриран : 16.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyЧет 16 Апр 2009, 16:08

А каква е връзката на гордостта със самоувереността с предразсъдъците!?
Аз съм горд притежател на частица и от трите неща, една велика еквилибристика бушува в мен с различни амплитуди,
но между трите категории не виждам връзка!? Exclamation
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

Брой мнения : 325
Регистриран : 16.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyНед 19 Апр 2009, 22:17

ШОКОЛАД написа:
Достатъчно самоуверена,че да съм готова по всяко време да бъда опровергана,но гледам да не се самозабравям,защото знам,че от всеки човек мога да науча нещо ,не подценявам хората,а мисълта,че на този свят съществуват неща,които моята философия не разбира,потвърждава желанието ми да не квалифицирам хипотези като грешни,само защото се различават от моите .
Цитат :
ИЛИ СЕ ВЛИЯЕТЕ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ
,мисля си ,че няма как да не ми влияе,защото аз постоянно го търся.Не съм суеверна,дори смятам,че суеверията са донесли повече страдание на хората от колкото полза.
monny_77
AVAгост
AVAгост
monny_77

Брой мнения : 1
Регистриран : 21.04.2009
Послание : Sofia-Burgas

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyСря 22 Апр 2009, 21:17

САМОУВЕРЕНА не съм,но САМОНАДЕЯНА да.Да не си наумя нещо.Отърване НЯМА.Но стига да го пожелая истински Wink СУЕВЕРНА-малко но не до крайност.Такива като петък13,черни котки и т.н не ме впечатляват!
От чуждото мнение за определени неща се влияя но повече разчитам на собствения си вътрешен глас.
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyСря 22 Апр 2009, 22:32

ШОКОЛАД написа:
Божествена написа:
САМОУВЕРЕНА!

Напротив! Напълно уверена! Wink
Божествена
АVAпристрастен
АVAпристрастен
Божествена

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyЧет 23 Апр 2009, 01:07

Бочка написа:
ШОКОЛАД написа:
Да, не всеки може да усеща границата, но самоувереността за мен е точно това вървене по ръба.
Тя няма да се заблуди, нали Божествена?

Разбира се, че не!
Не обичам света на илюзиите ... никак! Wink
edna_jena
AVAгост
AVAгост
edna_jena

Брой мнения : 41
Регистриран : 23.04.2009
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyЧет 23 Апр 2009, 20:04

Самоуверена и инат!Страхотна комбинация при която никой не може да ни каже какво да правя или не правя.От хорско мнение не се влиая,както и от суеверия.
Вярвам,че ако ми е писано да се удавя,няма да ме сгази влак Very Happy
BilyAna
АVAприятел
АVAприятел
BilyAna

Брой мнения : 321
Регистриран : 21.04.2009
Послание : джумайка:)

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ EmptyПет 24 Апр 2009, 20:19

Хехе...понеже дилемата е част от любима моя книга, как да пропусна да се разпиша?
Казано честно, не зная дали съм самоуверена. Аз съм скромен човек и рядко съм център на събитията. Интересува ме как ме приемат другите, но в същото време имам увереност, че съм с вярна преценка и постъпвам правилно. В този смисъл, ако някой иска да го придружа до някъде, бих го направила въпреки че имам други ангажименти. Ако някой иска да си поговори с мен посреднощ, няма да имам нищо против (в общия случай). Но трудно някой може да ме накара да мисля по различен начин.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ   ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Empty

ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» СПОРТНА ГОРДОСТ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите