| ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ | |
|
+11ПЕРЛА ФАРФОЛИНКА CARAMEL evita milka VODNA ЗАХАР Божествена Бочка AVAna ШОКОЛАД 15 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 02:54 | |
| САМОУВЕРЕНИ ЛИ СТЕ? ИЛИ СЕ ВЛИЯЕТЕ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ,ОТ СУЕВЕРИЯ?... | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 03:01 | |
| Аз се за съжаление се поддавам на чуждото мнение понякога, но не заради суеверия - не вярвам на побни неща Интересувам се от мнението на хората до толкова доколкото да не се изложа за нещо пред някой Иначе като цяло си правя каквото си знам Много често зъмълчавам, за да не ми се разсърдат и не си казвам точно какво мисля Старая се да не съм лоша, но съм наясно, че не може всички да ме харесват | |
|
| |
Бочка АVAприятел
Брой мнения : 432 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 12:46 | |
| | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 17:18 | |
| САМОУВЕРЕНА! Никой не може да ми каже как, кога, защо, колко! Суеверия - надраснала съм тия неща! | |
|
| |
ЗАХАР AVAЛюбист
Брой мнения : 720 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : на земята
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 20:32 | |
| Самоуверене не съм,ината съм не обичам да ми казват какво да правя ако не съм питала А суеверна малко може би-само че суеверието е грях според нашата религия | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 12 Апр 2009, 20:40 | |
| Самоуверена - не! Самонадеяна - да! Решавам нещо - правя го! Искам да знам, че съм опитала. В такива случаи не се влияя от суеверия. Винаги намирам начин да ги заобиколя. Водя се от чуждо мнение рядко, ако е на майка ми най-вече или на съпруга ми, за да не го разочаровам, но почти винаги съжалявам като съм го послушала за нещо, за което съм била на друго мнение. Така че, първо слушам себе си. | |
|
| |
milka AVAгост
Брой мнения : 44 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Stara Zagora
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 02:17 | |
| - Код:
-
Интересувам се от мнението на хората до толкова доколкото да не се изложа за нещо пред някой Иначе като цяло си правя каквото си знам Много често зъмълчавам, за да не ми се разсърдат и не си казвам точно какво мисля Старая се да не съм лоша, но съм наясно, че не може всички да ме харесват avana го е казала точно както бих се описала | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 02:35 | |
| | |
|
| |
Бочка АVAприятел
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:00 | |
| Аз си мисля, че тук всички са самоуверени. Който иска да му вика самонадеяни, ако щете и инати. Даже съм сигурна, че всчки сте инатчета (не го приемайте като нещо лошо, а като комплимент, ината е смел) Всеки е суеверен за нещичко . Аз съм суеверна за всичко свързано с пари( слончета, понеделнишки, първо число и сега, ако кажете нещо, веднага ще го прихвана ). Това за наивността на ШОКОЛАДчето също го има не само в нея. И не ми трябва диплома, за да го видя. Ейййййййй, много ви обичам! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:05 | |
| - Бочка написа:
- Аз си мисля, че тук всички са самоуверени. Който иска да му вика самонадеяни, ако щете и инати. Даже съм сигурна, че всчки сте инатчета (не го приемайте като нещо лошо, а като комплимент, ината е смел)
Всеки е суеверен за нещичко . Аз съм суеверна за всичко свързано с пари( слончета, понеделнишки, първо число и сега, ако кажете нещо, веднага ще го прихвана ). Това за наивността на ШОКОЛАДчето също го има не само в нея. И не ми трябва диплома, за да го видя. Ейййййййй, много ви обичам! Съгласна! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| |
| |
Бочка АVAприятел
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:10 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Божествена написа:
- САМОУВЕРЕНА!
Никой не може да ми каже как, кога, защо, колко! Суеверия - надраснала съм тия неща! Не ми звучи уверено! Или при теб важи с пълна сила " Кажа ли го на глас,значи е вярно" ? Шоколадче, така се гради увереност По добре да го каже, отколкото да си мисли и да не е сигурна. Някои неща, си мисля, че трябва да се пренатягат | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:12 | |
| НО!!! Има опасност да се окажем в дълбока заблуда!!! | |
|
| |
Бочка АVAприятел
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:23 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- НО!!! Има опасност да се окажем в дълбока заблуда!!!
Да, не всеки може да усеща границата, но самоувереността за мен е точно това вървене по ръба. Тя няма да се заблуди, нали Божествена? | |
|
| |
evita АVAзарибен
Брой мнения : 2011 Регистриран : 13.04.2009 Age : 41 Послание : Някъде там........
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:48 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Бочка написа:
- Аз си мисля, че тук всички са самоуверени. Който иска да му вика самонадеяни, ако щете и инати. Даже съм сигурна, че всчки сте инатчета (не го приемайте като нещо лошо, а като комплимент, ината е смел)
Всеки е суеверен за нещичко . Аз съм суеверна за всичко свързано с пари( слончета, понеделнишки, първо число и сега, ако кажете нещо, веднага ще го прихвана ). Това за наивността на ШОКОЛАДчето също го има не само в нея. И не ми трябва диплома, за да го видя. Ейййййййй, много ви обичам! Съгласна! И аз съм на същото мнение особено пък аз уж се мисля за самоуверена, но понякоога се оказва че не съм, а за суеверието..... има и по-зле от мен най-добрата ми приятелка например | |
|
| |
Бочка АVAприятел
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пон 13 Апр 2009, 18:53 | |
| Като сме толкова самоуверени (Авана недей да скромничиш, въпреки, че ти отива) , как сте изградили самоувереността си? Или пуснете друга тема по въпроса. | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Вто 14 Апр 2009, 18:48 | |
| | |
|
| |
ФАРФОЛИНКА AVATурист
Брой мнения : 168 Регистриран : 12.04.2009 Послание : София
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Вто 14 Апр 2009, 20:39 | |
| Самоуверена, наперена и накокошинена. Патка! Това съм аз. Обикновено хората се лъжат от милото ми гласче или от премълчаното, но.... май повечето ми близки са наясно. Чуждото мнение ми влияе само когато допълва информацията, която имам, т.е. ако се окаже, че не знам всички факти. Суеверия - муеверия! Глопости! | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Чет 16 Апр 2009, 16:08 | |
| А каква е връзката на гордостта със самоувереността с предразсъдъците!? Аз съм горд притежател на частица и от трите неща, една велика еквилибристика бушува в мен с различни амплитуди, но между трите категории не виждам връзка!? | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Нед 19 Апр 2009, 22:17 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- САМОУВЕРЕНИ ЛИ СТЕ? ИЛИ СЕ ВЛИЯЕТЕ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ,ОТ СУЕВЕРИЯ?...
Достатъчно самоуверена,че да съм готова по всяко време да бъда опровергана,но гледам да не се самозабравям,защото знам,че от всеки човек мога да науча нещо ,не подценявам хората,а мисълта,че на този свят съществуват неща,които моята философия не разбира,потвърждава желанието ми да не квалифицирам хипотези като грешни,само защото се различават от моите . - Цитат :
- ИЛИ СЕ ВЛИЯЕТЕ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ
,мисля си ,че няма как да не ми влияе,защото аз постоянно го търся.Не съм суеверна,дори смятам,че суеверията са донесли повече страдание на хората от колкото полза. | |
|
| |
monny_77 AVAгост
Брой мнения : 1 Регистриран : 21.04.2009 Age : 47 Послание : Sofia-Burgas
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Сря 22 Апр 2009, 21:17 | |
| САМОУВЕРЕНА не съм,но САМОНАДЕЯНА да.Да не си наумя нещо.Отърване НЯМА.Но стига да го пожелая истински СУЕВЕРНА-малко но не до крайност.Такива като петък13,черни котки и т.н не ме впечатляват! От чуждото мнение за определени неща се влияя но повече разчитам на собствения си вътрешен глас. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Сря 22 Апр 2009, 22:32 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Чет 23 Апр 2009, 01:07 | |
| - Бочка написа:
- ШОКОЛАД написа:
- НО!!! Има опасност да се окажем в дълбока заблуда!!!
Да, не всеки може да усеща границата, но самоувереността за мен е точно това вървене по ръба. Тя няма да се заблуди, нали Божествена? Разбира се, че не! Не обичам света на илюзиите ... никак! | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Чет 23 Апр 2009, 20:04 | |
| Самоуверена и инат!Страхотна комбинация при която никой не може да ни каже какво да правя или не правя.От хорско мнение не се влиая,както и от суеверия. Вярвам,че ако ми е писано да се удавя,няма да ме сгази влак | |
|
| |
BilyAna АVAприятел
Брой мнения : 321 Регистриран : 21.04.2009 Age : 48 Послание : джумайка:)
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ Пет 24 Апр 2009, 20:19 | |
| Хехе...понеже дилемата е част от любима моя книга, как да пропусна да се разпиша? Казано честно, не зная дали съм самоуверена. Аз съм скромен човек и рядко съм център на събитията. Интересува ме как ме приемат другите, но в същото време имам увереност, че съм с вярна преценка и постъпвам правилно. В този смисъл, ако някой иска да го придружа до някъде, бих го направила въпреки че имам други ангажименти. Ако някой иска да си поговори с мен посреднощ, няма да имам нищо против (в общия случай). Но трудно някой може да ме накара да мисля по различен начин. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ | |
| |
|
| |
| ГОРДОСТ ИЛИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ | |
|