| Отечествен фронт с Мартин Карбовски! | |
|
+5Божествена ШОКОЛАД ПЕРЛА Любов Сузито 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:32 | |
| Гледате ли го,харесвате ли предавания от този тип | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:33 | |
| Да,преди го следях с интерес. Сега не го гледам,по простата причина , че не ме оставя детето. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:35 | |
| Аз снощи го гледах,и направо онемях | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:37 | |
| Нещо кофти ли даваха..Какво? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:42 | |
| - Крис написа:
- Нещо кофти ли даваха..Какво?
Даваха,как един манго е сводник на жена си и на дъщеря си представяш ли си Защото него го мързяло и нямало работа | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:45 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 13:52 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 14:27 | |
| Жевеят в една стая цялата челяд,и жена му понякога ги водила там, всички деца излизат и мъжът и на тази ги заключва докато си свършат работата На ключалката имаше дупка и камерата снимаше какво става вътре то не бяха с.....рки,то чудо и мъжът и стои пред вратата А децата на двора След работа мъжът я чакал да правят секс та няли са мъж и жена | |
|
| |
Любов Модератор
| |
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 17:12 | |
| - Крис написа:
- Мале,това не е истина!
Умът ми дори не е в състояние да го проумее. Предаването е било интересно,от гледна точка на това.. видяли са хората до къде може да ни доведе немотията,простотията... Видяли са и другата страна на монетата. УЖАС! Да така е,но немотията и простотията са навсякъде за съжаление! Най вече се наблегна на това,колко мързелив народ сме , защото не само ромите са мързеливи има много българи, които не работят а могат | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 17:26 | |
| - Сузито написа:
- Крис написа:
- Мале,това не е истина!
Умът ми дори не е в състояние да го проумее. Предаването е било интересно,от гледна точка на това.. видяли са хората до къде може да ни доведе немотията,простотията... Видяли са и другата страна на монетата. УЖАС! Да така е,но немотията и простотията са навсякъде за съжаление! Най вече се наблегна на това,колко мързелив народ сме , защото не само ромите са мързеливи има много българи, които не работят а могат Да,да! Точно това имах предвид..немотията и простотията навсякъде.. не само при ромите! Страшно ми става ,като си помисля как могат да живеят такива хора..и да понасят себе си? Колко прост и ограничен трябва да си ,за да си позволиш подобно унижение, пред хората и най-вече пред съвестта си... На какво учиш децата си... Боже! Наистина нямам думи! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 17:30 | |
| - Крис написа:
- Сузито написа:
- Крис написа:
- Мале,това не е истина!
Умът ми дори не е в състояние да го проумее. Предаването е било интересно,от гледна точка на това.. видяли са хората до къде може да ни доведе немотията,простотията... Видяли са и другата страна на монетата. УЖАС! Да така е,но немотията и простотията са навсякъде за съжаление! Най вече се наблегна на това,колко мързелив народ сме , защото не само ромите са мързеливи има много българи, които не работят а могат Да,да! Точно това имах предвид..немотията и простотията навсякъде.. не само при ромите! Страшно ми става ,като си помисля как могат да живеят такива хора..и да понасят себе си? Колко прост и ограничен трябва да си ,за да си позволиш подобно унижение, пред хората и най-вече пред съвестта си... На какво учиш децата си... Боже! Наистина нямам думи! Ужасно е Крис Потресаващо е ,че децата знаят какво работи майка им и казваха че се срамуват | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 17:44 | |
| Ох,аз много се забавлявах с това предаване! | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 18:37 | |
| Гледам го, но не много често. Този Карбовски ме изумява - страхотни лица си избира винаги. Много е директен - това ми допада! | |
|
| |
| |
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 19:48 | |
| Има много натурална гледна точка! Търси уникалното в простите неща! Харесва ми! | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 22 Апр 2009, 20:20 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Търси уникалното в простите неща!
Точно! И това! | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Съб 25 Апр 2009, 22:05 | |
| аз честно казано го харесвам ама винаги забравям да го гледам, по това време детето и станало и иска да играеме | |
|
| |
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Сря 29 Апр 2009, 02:59 | |
| Момичета гледайте абсурда на България! Жалко е! | |
|
| |
Бочка АVAприятел
Брой мнения : 432 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Пет 01 Май 2009, 02:56 | |
| Карбовски, през 94г. пишеше за сп. Унисон Медия, после стана Юниън Медиа, а след това Егоист. Та исках да кажа, че наблюденията ми са още от тогава. Много ми харесваше филмовата му критика. После при Кеворк, не го приех, но сегашното му предаване е супер, това за емигрантите също. Има си почерк човека и много ме кефи. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Пет 01 Май 2009, 03:17 | |
| При Кеворк беше ужасен,но и Кеворк тогава беше ужасен! | |
|
| |
Lavender AVAЛюбист
Брой мнения : 568 Регистриран : 25.04.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Нед 03 Май 2009, 04:44 | |
| Аз Карбовски го знам от Егоист,още тогава пишеше , по начин,който шокира,малко или много. При Кеворк не го помня! Когато мога гледам предаванията му. Определено има свой почерк. Няма да забравя едно предаване от миналата година, за едно момиче-анорексичка беше. Още ми е пред очите,гледката беше потресаваща! | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! Съб 12 Дек 2009, 10:22 | |
| Много го харесвам!Следяла съм негови материали в "Плейбой" и 'Егоист",засичала съм предаването му по "Дарик",бях зачела и 'Дефлорацията" му преди време в нета,но стигнах само до научният му подход с Годзилите..за такова четиво трябва по-особена настройка.. За мен той е уникален интелект,който с помоща на жаргона си стига до всички прослойки на обществото и е еднакво разбран.Много критици го отхвърят именно заради провокацията и пиперливия му език,но той е олицетворение на истината,за която повечето искат да не чуват,защото е неудобна.. Този талант за поднасяне на всякакъв род инфо приковаващ вниманието ти ,този негов почерк е за завиждане!Шапка му свалям! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Отечествен фронт с Мартин Карбовски! | |
| |
|
| |
| Отечествен фронт с Мартин Карбовски! | |
|