AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| ЙОГА | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: ЙОГА Вто 21 Апр 2009, 04:42 | |
| Споделайте,ако ви вълнува! | |
| | | Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: ЙОГА Сря 22 Апр 2009, 15:05 | |
| Йогата е безкрайно полезна и чудотворна система. Посещавах известно време курс към здравен център "Дар". Това е съвкупност от грижа към тялото и духа на човек. Хубаво е всеки от нас да се запознае с магията на йогата, да научи начини за пълноценен живот. Не е нужно, според мен, да си отдаден изцяло, това е другата крайност (в която не намирам нищо лошо). Достатъчно е да вземеш нещо за себе си, да осъзнаеш кое е добре за теб, чрез учението за тази древна система от знания и умения. | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: ЙОГА Сря 22 Апр 2009, 19:28 | |
| Жоржи,разказвай! Дай книги! Това ,което аз знам от йогата (нещо много просто и лесно) ,е сутрин,преди да станеш от леглото,да се протегнеш хубаво...няколко минути и!!! да се усмихнеш!!! | |
| | | AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ЙОГА Сря 22 Апр 2009, 19:35 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- Жоржи,разказвай! Дай книги!
Това ,което аз знам от йогата (нещо много просто и лесно) ,е сутрин,преди да станеш от леглото,да се протегнеш хубаво...няколко минути и!!! да се усмихнеш!!! утре сутрин ще го направя! | |
| | | Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: ЙОГА Сря 22 Апр 2009, 23:00 | |
| [quote="AVAna"] - ШОКОЛАД написа:
- Жоржи,разказвай! Дай книги!
Това ,което аз знам от йогата (нещо много просто и лесно) ,е сутрин,преди да станеш от леглото,да се протегнеш хубаво...няколко минути и!!! да се усмихнеш!!! Книгата, която ни препоръча нашия учител по Йога и която чета е на Венцеслав Евтимов. Събуждането сутрин трябва да става плавно, а не рязко да ставаме от леглото. Има 10 минутна подготовка като започнем с протягането, продължаваме с масаж на лицето, челото, врата, след което мигаме с очи няколко секунди, дишаме дълбоко и накрая се усмихваме и се зареждаме с положителни емоции. И после хоп, готови сме за прекрасния ден, който ни очаква | |
| | | Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: ЙОГА Чет 23 Апр 2009, 01:04 | |
| Интересна темичкиа | |
| | | Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ЙОГА Чет 23 Апр 2009, 01:37 | |
| Даааа,наистина интресна тема и които знае повече да казва...ще чакаме... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ЙОГА | |
| |
| | | | ЙОГА | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите