| ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! | |
|
+48stanislavan bubale4e AddictedSunny ФАРФОЛИНКА Ms SMITH High Voltage snowflak3 VODNA Lavender Marcy natali мама_на_пети hipo23 desi slava КРУПИЕ edna_jena gergana1958 Фрина ОНИКС Божествена BilyAna Radiana sahara Принцеса Сапфира T.N.T Никита rositoo27 CARAMEL Савана Сузито Редка плетка Фифи перото iova69 Do not disturb me :..Тайна..: раче - осмокраче evita Gemeli Марчелина Любов mmilityy Svetli_84 Бочка ЗАХАР AVAna Lady Marmalad ШОКОЛАД 52 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 15:27 | |
| Добреее . Ще се хвалим , макар все още да е рано да се говори за това. Но се надявам, че всичко ще бъде наред. Може би се досещате – бременна съм. В седма г.седмица. Честно казано не очаквах, мкар да не се пазехме от няколко месеца ( предвид това, че Тди го чакахме повече от 3 години ). Та дойде малко неочаквано и ми беше някак странно. Освен това, навярно от хормоните, съм кълбо от тревожност и неприятни мисли. Миналата седмица прокървих, но овлядяхме положението. Вчера видях и чух сърчицето… Дай Боже всичко да е наред и всичко да завърши благополучно с раждането на живо и здраво детенце. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 15:30 | |
| Никита, честито, мила !!! Това е чудесен подарък. Още повече, че ти заслужаваш, защото знам, че ще го използваш пълноценно и всички ще са доволни ! Със здраве ! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 15:34 | |
| - Фрина написа:
- Добреее .
Ще се хвалим , макар все още да е рано да се говори за това. Но се надявам, че всичко ще бъде наред. Може би се досещате – бременна съм. В седма г.седмица. Честно казано не очаквах, мкар да не се пазехме от няколко месеца ( предвид това, че Тди го чакахме повече от 3 години ). Та дойде малко неочаквано и ми беше някак странно. Освен това, навярно от хормоните, съм кълбо от тревожност и неприятни мисли. Миналата седмица прокървих, но овлядяхме положението. Вчера видях и чух сърчицето… Дай Боже всичко да е наред и всичко да завърши благополучно с раждането на живо и здраво детенце.
Мила ФРИНА!!!!! Толкова се зарадвах на прекрасната новина, че очаквате втората си рожба!!!!!! Пожелавам ти ,най-леката бременност,изпълнена само с положителни емоции!!!!!!! На финала ,сладко малко розово бебче,дошло на белия свят , с най-лекото и безпроблемно раждане.., което мога да ти пожелая,мила ФРИНА!!!!! ОХ,така се развълнувах ,че .....нямам думи!!!!! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| |
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 17:04 | |
| Kris, мерси мила ! | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 20:08 | |
| Благодаря ви момичета!Вече си я ползвам и съм много доволна! На тази си почивка мисля да пробрам какво ще стане с козунака,че наближава Великден. Фриии,аз ти казах миличка,че това е супер! Наистина ти пожелавам вече всичко да е безпроблемно,да се успокоиш и на финала да има едно сладко и красиво бебче! Оххх,аз отивам да си взема детето от градинката и да поиграем малко навън. После съм тук. | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 01 Апр 2011, 22:07 | |
| Да, мила Никита ! | |
|
| |
KENGA AVATурист
Брой мнения : 178 Регистриран : 22.11.2010 Age : 44 Послание : с. Гурмазово
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Съб 02 Апр 2011, 02:19 | |
| Фрина, честито! Страхотна новина! Лека бременност, а на финала ти пожелавам най-прекрасното и здраво бебче | |
|
| |
AVAna админ
Брой мнения : 14495 Регистриран : 10.04.2009
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Съб 02 Апр 2011, 02:40 | |
| Фри много се радвам за теб! Вярвам, че всичко ще бъде наред и че ще имаш живо и здраво бебче! Бъди колкото можеш по-спокойна и имай вяра и всичко се нареди!
..............и аз да се похваля, че днес никой не ме е излъгал....цял ден съм на щрек! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Съб 02 Апр 2011, 19:16 | |
| Кенга, Авана, благодаря ви мили момичета ! Искрено се надявам всичко да бъде наред . Авана, а аз се оказах неподозирано излъгана. Днес научих | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Чет 21 Юли 2011, 22:40 | |
| | |
|
| |
Любов Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 22 Юли 2011, 13:10 | |
| Ауууу,много е красиво и практично . С това бюрце, и на колелца ..се прибира,отваря място.. Чудно! | |
|
| |
Фрина Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 22 Юли 2011, 14:02 | |
| Никита, честито на малкия палавник ! Сигурна съм, че ще е много доволен. Отличен избор, наистина. Изглежда чудесно ! | |
|
| |
Никита Модератор
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! Пет 22 Юли 2011, 22:39 | |
| Много ви благодаря! Аз наистина се надявам да го хареса,че той си беше избрал друго преди - легло във формата на кола от Формула 1, но баща му каза НЕЕЕЕ и си е напълно прав. Това и на мен ми хареса повече и наистина е практично. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! | |
| |
|
| |
| ПОХВАЛЕТЕ СЕ!!! | |
|