AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

БИТИЕ или НИЩО

Go down 
+3
Gti
Марчелина
ШОКОЛАД
7 posters
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 21 Апр 2009, 01:29

Нека тук си поговорим за философия?!
Върнете се в началото Go down
Марчелина
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Марчелина

Брой мнения : 539
Регистриран : 13.04.2009
Послание : Филибето

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 21 Апр 2009, 02:20

Цитат :
Понякога си мислим ,че много знаем! Понякога обръщаме много повече внимание на лошото,отколкото на доброто!...
Има и по-лоши наказания от осакатяването!
Пък и...не е ясно кога ще ни се наложи да си изтърпим наказанието!
Има една мъдрост,която гласи така
Когато се изкачваш към върховете на щастието, не бъди жесток към околните, защото ще ги срещнеш на връщане.
А нашенската е "Каквото повикало такова се обадило"
И двете ги тълкувам така - Не прави нещо,което не искаш да ти се случи!
Което не значи,че съм прекалено добра!
отново цитат

аз се замислям-действително ли помним повече
лошото,повече него ли виждаме Rolling Eyes
жалко е ,ако е така
чудно ми е как хората забравят
какви са били,от къде са тръгнали-как в един момент
гледат от високо на доскорошните си приятели
въпрос на възпитание ли е
или на душевност?
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 21 Апр 2009, 02:28

Въпрос на личностни ценности! Въпрос на интелект...
Все по-често се сблъсквам с първичното,животинското у хората! А уж сме мислещи същества! Не е ли факт ,че се самоунищожаваме? Не е ли факт,че сме като канибали...като лешояди...като хиени! Всеки дърпа само към себе си! Издигаме материалното в култ! Сякаш друго не ни прави щастливи! Evil or Very Mad

И друг път съм казвала,ще го кажа и тук! Имах един професор,който ми преподаваше Философска антропология! Та той казваше така:
...Най-голямото предимство на човека е мозъкът,разсъдъкът,умът...За съжаление,имаме го...НО! не сме толкова съвършени,за да знаем как да го ползваме!

Тъжно,но факт!
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

Брой мнения : 325
Регистриран : 16.04.2009

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 00:53

ШОКОЛАД написа:
Въпрос на личностни ценности! Въпрос на интелект...
Все по-често се сблъсквам с първичното,животинското у хората! А уж сме мислещи същества! Не е ли факт ,че се самоунищожаваме? Не е ли факт,че сме като канибали...като лешояди...като хиени! Всеки дърпа само към себе си! Издигаме материалното в култ! Сякаш друго не ни прави щастливи! Evil or Very Mad

И друг път съм казвала,ще го кажа и тук! Имах един професор,който ми преподаваше Философска антропология! Та той казваше така:
...Най-голямото предимство на човека е мозъкът,разсъдъкът,умът...За съжаление,имаме го...НО! не сме толкова съвършени,за да знаем как да го ползваме!

Тъжно,но факт!
Това е миличка факт,ния сме единствените животни с мозък,но малцина знаят как да го използват.Тук малко твете теми се сливат повечето не могат да мислят или не го правят както трябва.
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 03:02

А щом мисълта не осмисля битието ни...представете си колко сме посредствени!
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Регистриран : 12.04.2009
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 03:12

Защо решихте че не мислим?
Коя извадка гледате?
Майките, които са по майчинство и си седят вкъщи и пишат по форуми,
или работещите майки, които се разчекват на 100 места да угаждат на всички?
Давам просто пример с майките, незнам вие кои хора визирате точно.
Защото аз съм склонна, да не се съглася с вас.
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 03:17

VODNA написа:
Защо решихте че не мислим?
Коя извадка гледате?
Майките, които са по майчинство и си седят вкъщи и пишат по форуми,
или работещите майки, които се разчекват на 100 места да угаждат на всички?
Давам просто пример с майките, незнам вие кои хора визирате точно.
Защото аз съм склонна, да не се съглася с вас.
А къде срещаш мислещи хора? Говорим за масата,за тенденциите...Даваш ли си сметка,че мислим само когато ни се налага? Rolling Eyes
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 03:37

Да, така е!
Мислим само, когато ни се налага.
Въпросът е обаче, колко често ни се налага да мислим. Има хора, които не спират да мислят, за какво ли не. Има и такива, които не им се мисли, живуркат си, дреме им, каквото - такова. Те остават сами според мен, с празния си мозък. За мен те са паразити, готованковци...
Затова и човек си подбира приятелите, за да си вземе нещо от тях, а също и да им даде.
Затова и се срещам с мислещи хора, а те никак не са малко. Повярвай ми! И трябва да вярваме, че има такива, защото иначе трябва да се спасяваме.

Друг въпрос си задавам в момента:
Ние, като общество какво правим, за да има повече мислещи хора?
Изобщо правим ли нещо или "държавата е виновна" и "гадните политици" най-вече?
Нима политиците са били различни преди години, когато баба ми си е купувала всеки ден по 2 книги, като е пестяла в шише стотинки?
Хората ли са се променили или времената...?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 03:52

VODNA написа:
Да, така е!
Мислим само, когато ни се налага.
Въпросът е обаче, колко често ни се налага да мислим. Има хора, които не спират да мислят, за какво ли не. Има и такива, които не им се мисли, живуркат си, дреме им, каквото - такова. Те остават сами според мен, с празния си мозък. За мен те са паразити, готованковци...
Затова и човек си подбира приятелите, за да си вземе нещо от тях, а също и да им даде.
Затова и се срещам с мислещи хора, а те никак не са малко. Повярвай ми! И трябва да вярваме, че има такива, защото иначе трябва да се спасяваме.

Друг въпрос си задавам в момента:
Ние
Изобщо правим ли нНиеещо или "държавата е виновна" и "гадните политици" най-вече?
Нима политиците са били различни преди години, когато баба ми си е купувала всеки ден по 2 книги, като е пестяла в шише стотинки?
Не само вярвам ,но и благодаря и ,че в момента комуникирам с мислещи хора.Ния говорим все пак за болшинството.За мен въпроса е защо не мислим правилно?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 04:02

VODNA написа:
Цитат :
Ми нищо неправим,държавата ни е виновна.И тук бих цитирала темата за бягство от свободата.
Управляват ни все и едни същи крадци.
И времената VODNA и хората са се променили.

Последната промяна е направена от Gti на Чет 23 Апр 2009, 18:03; мнението е било променяно общо 2 пъти
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 04:08

Gti написа:
Ния говорим все пак за болшинството.За мен въпроса е защо не мислим правилно?
А кой казва кое мислене е правилно?
Защо си мислиш, че ти мислиш правилно или че аз мисля правилно?
Кой е този шаблон, в който слагаме "правилното" мислене?
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 04:14

Gti написа:
VODNA написа:
Цитат :
Ми нищо неправим,държавата ни е винивна.И тук бих цитирала темата за бягство от свободата.Управляват ни все и едни крадци.И времената VODNA и хората са се променили.
Искаш да кажеш, че хората са обезверени и не им се струва важно да мислят?
Живеят ден за ден, каквото дойде?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 11:22

VODNA написа:
Gti написа:
VODNA написа:
Цитат :
Ми нищо неправим,държавата ни е винивна.И тук бих цитирала темата за бягство от свободата.Управляват ни все и едни крадци.И времената VODNA и хората са се променили.
Искаш да кажеш, че хората са обезверени и не им се струва важно да мислят?
Живеят ден за ден, каквото дойде?
Oбщо взето и знаеш ли защо?Защото никой не си задава въпроса,под никой ,имам предвид повечето
Цитат :
:С какво мога да бъда полезен аз на обществото?
,всеки е забол в своето ежедневие и проблеми.И разбираш ли,така се завърта порочен кръг,личната отговорност се прехвърля на обществото,пък обществото се оправдава с държавата.Незнам как може да се излезлезе от този цикъл?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 11:42

VODNA написа:
Gti написа:
Ния говорим все пак за болшинството.За мен въпроса е защо не мислим правилно?
А кой казва кое мислене е правилно?
Защо си мислиш, че ти мислиш правилно или че аз мисля правилно?
Кой е този шаблон, в който слагаме "правилното" мислене?
Цитат :
Това, което си позволявам да твърдя е, че ако хората по-често подлагаха на съмнение общоприетите истини, еволюцията им щеше да се ускори многократно.
Разковничето се състои в това а подлагаш на съмнение.
Цитат :
Но поради дуалистичното мислене, (че е възможно нещо или само да е истина, или да е лъжа, т.е. изключват всякакво средно положение), отново и отново се вкопчват в една единствена истина и анатемосват останалите. Едва, когато разочарованията и болката станат достатъчно много, започва допускането и на относителната истина и намалява вкопчването и следствията от него. Но докато дойде този момент, такива хора са затворени за всякакви разумни аргументи и е напразно губене на енергия, ако се опитвате да ги вразумите. Естествено е, да очаквате от тях всякакви крайни реакции и затова на всяка цена трябва да запазите спокойствие – те просто, в този момент, толкова могат. Едва когато успеят да се справят със страховете си, ще могат да разсъждават безпристрастно
Не мислите ли ,че повечето хора имат точно дуалистичното мислене, (че е възможно нещо или само да е истина, или да е лъжа, т.е. изключват всякакво средно положение?VODNA,според теб това правилно мислене ли е ?
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 11:55

Цитат :
Но напредването по духовния път е възможно единствено с преодоляване на собственото си его. Хора, които изобщо не осъзнават, че имат този проблем, които не са вложили никакви усилия да разберат, какви проблеми предизвиква егото, са още съвсем в началото на пътя си и ще стоят там докато започнат да осъзнават истинската причина за липсата им на напредък.
Това за мен също е проява на неправилно мислене,защото такива хора сигурно мислят,но мислят :
Цитат :
Как ли да се обзаведа с това телефонче?
,примерно.
Сега не се сещам за още примери сега,но има и всичко говори ,че повечето хора не мислят правилно,ако както казваш мога да го определя така.
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 12:33

Gti написа:
Цитат :
Но напредването по духовния път е възможно единствено с преодоляване на собственото си его. Хора, които изобщо не осъзнават, че имат този проблем, които не са вложили никакви усилия да разберат, какви проблеми предизвиква егото, са още съвсем в началото на пътя си и ще стоят там докато започнат да осъзнават истинската причина за липсата им на напредък.
Това за мен също е проява на неправилно мислене,защото такива хора сигурно мислят,но мислят :
Цитат :
,примерно.
Сега не се сещам за още примери сега,но има и всичко говори ,че повечето хора не мислят правилно,ако както казваш мога да го определя така.

Съгласна съм с теб, Gti! Like a Star @ heaven
Така е! Това е възпитание.
Всъщност, като се замисля всичко опира до възпитание,
до това мама на какви ценности те е научила.
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 16:33

VODNA написа:
Gti написа:
Цитат :
Цитат :
,примерно.

A,знаеш ли какво си мисля,лошото е ,че човек не само не поема отговорност за обществото, в което живее ,но има и хора,които не поемат отговорност за децата,които правят,но истински лошото е ,че човек не поема отговорност за собствения си живот,отговорноста за здравето си остават в ръцете на лекарите,отговорността като цяло прехвърлят на другите,на съдбата,на Бог,не осъзнават,че са там където са благодарение на собствените си избори.Вижте неискам да отричам категорично ,че има съдба .
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 17:18

Човекът като единственото мислещо същество има много по голяма отговорност, от колкото предполага той има отговорност и към околния свят, има отговорност и към човечеството .
Защо на практика се получава така имаме ,всъщност мозък ,пък използваме едва 10% от него и не всички го правят както трябва?

Последната промяна е направена от Gti на Чет 23 Апр 2009, 18:12; мнението е било променяно общо 1 път
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 23 Апр 2009, 18:12

VODNA написа:
Gti написа:
Цитат :
Цитат :
,примерно.

Аз смятам ,че по-голямата и по-важна част от възпитанието и в частност образованието на човек е в неговите ръце.
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyПет 24 Апр 2009, 02:25

Джи Ти Ай, едва ли аз трябва да ти обяснявам, че има хора с по три висшета и пак си остават с 10-те % мозък?!
Много от нещата се учат в първите 7 години от детството. Отговорността, също е едно от тези неща, на които мен лично майка ми ме е научила още тогава. Затова вярвам, че повечето качества в характера на човека, се оформят с възпитанието у дома, с личния пример на родителите.
Gti
АVAприятел
АVAприятел
Gti

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyСъб 25 Апр 2009, 03:22

VODNA написа:
Джи Ти Ай, едва ли аз трябва да ти обяснявам, че има хора с по три висшета и пак си остават с 10-те % мозък?!
Много от нещата се учат в първите 7 години от детството. Отговорността, също е едно от тези неща, на които мен лично майка ми ме е научила още тогава. Затова вярвам, че повечето качества в характера на човека, се оформят с възпитанието у дома, с личния пример на родителите.
Права си.С това,което казвам абсолютно по-никакъв начин не искам да умаловажа точно тези пържи 7 години от живота на човека.Напротив,само ако знаеш колко ми е болно,че толкова деца страдат заради невежието на родителите си.От ранното детство зависи бъдещото му психическо и та дори и физическо здраВе.Ами точно от родителите си пържоначално детето изгражда образа за себе си,а има такива,които обиждат децата си постоянно,малтретират ги и им внушават отрицателно себеусещане. Не мога да не спомена и нашумялия проблем с агресията и спирам ,защото хванам друга тема ,а тя е много обширна.Ами то е доказано.Антропологът Джеймс Прескот пионер в изследването на зависимостта между начина на отглеждане на детето и насилието в обществото -доказва с редица свои проучвания,че в общества ,в които децата рядко биват галени и докосвани ласкаво,насилието сред възрастните има най-високи стойности.Даже психолозите намират причината за настъпилите напоследък прояви на невиждана агресия при децата най-вече в семейството и в частност отношението и отговорността на майката.Децата отгледани от любвеобилни хора ,обикновено израстват като по-добри,по-здрави и по-щастливи възрастни.Ранните години от живота на изнасилвачите и на насилниците на деца обикновено са белязани с отхвърляне ,жестокост,липса на прегръдки и ласки,особено както често става ,са израснали в откъснати от обществото домове за изостанали деца.
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyСъб 25 Апр 2009, 03:33

Gti написа:
VODNA написа:
Права си.С това,което казвам абсолютно по-никакъв начин не искам да умаловажа точно тези пържи 7 години от живота на човека.Напротив,само ако знаеш колко ми е болно,че толкова деца страдат заради невежието на родителите си.От ранното детство зависи бъдещото му психическо и та дори и физическо здраВе.Ами точно от родителите си пържоначално детето изгражда образа за себе си,а има такива,които обиждат децата си постоянно,малтретират ги и им внушават отрицателно себеусещане. Не мога да не спомена и нашумялия проблем с агресията и спирам ,защото хванам друга тема ,а тя е много обширна.Ами то е доказано.Антропологът Джеймс Прескот пионер в изследването на зависимостта между начина на отглеждане на детето и насилието в обществото -доказва с редица свои проучвания,че в общества ,в които децата рядко биват галени и докосвани ласкаво,насилието сред възрастните има най-високи стойности.Даже психолозите намират причината за настъпилите напоследък прояви на невиждана агресия при децата най-вече в семейството и в частност отношението и отговорността на майката.Децата отгледани от любвеобилни хора ,обикновено израстват като по-добри,по-здрави и по-щастливи възрастни.Ранните години от живота на изнасилвачите и на насилниците на деца обикновено са белязани с отхвърляне ,жестокост,липса на прегръдки и ласки,особено както често става ,са израснали в откъснати от обществото домове за изостанали деца.

Мислим еднакво.
cheers cheers cheers
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 11 Авг 2009, 00:11

ШОКОЛАД написа:
Нека тук си поговорим за философия?!
Хайдееее!!! Idea
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 11 Авг 2009, 01:03

Laughing Ами хайде де...
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

Брой мнения : 8407
Регистриран : 22.04.2009
Послание : Там, където има ЛЮБОВ...

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 11 Авг 2009, 01:05

Хайде БИТИЕ или НИЩО 706613
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyВто 11 Авг 2009, 01:15

Ами дайте тема де!
"Разнищихме" НЕмислещите хора, мисля...
А сега кои хора да анализираме? scratch
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyСря 12 Авг 2009, 21:05

Добър и простодушен или умен и лош?
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyСря 12 Авг 2009, 21:09

Само като чуя "простодушен" и настръхвам! Twisted Evil
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyСря 12 Авг 2009, 21:19

А аз като чуя "Лош" Laughing ...

Е не може да е всичко идеално... Дай друга дума...
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 13 Авг 2009, 22:25

Понякога трябва да си позволим да НЕ бъдем силни.... Arrow
Фрина
Модератор
Модератор
Фрина

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyЧет 13 Авг 2009, 22:49

философа си е философ БИТИЕ или НИЩО 706613

Чудесно, Шоколад! Ще мислим БИТИЕ или НИЩО 706613 ... Ноооо, друг път БИТИЕ или НИЩО 248386
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyПет 14 Авг 2009, 11:48

ШОКОЛАД написа:
Понякога трябва да си позволим да НЕ бъдем силни.... Arrow
Аз често си позволявам да НЕ бъда силна,
обичам да бъда закриляна и обгрижвана.
Мъжа ми е много добър ,в това отношение.
Не се нагърбвам да бъда" стълб" в нашето семейство,
обичам да бъда нежната половинка на нашето "цяло"..
но ,в никакъв случай не си мислете,
че съм мързелана и готованка,лежаща на гърба на мъжа си..
По-скоро ,обожавам да го карам да се чувства значим..
и много важен във всяко едно отношение.
А ,то си е така..
flower

Шоколад,прости ако съм излезнала извън темата..,
ако не съм разбрала ,какво точно имаш предвид
с написаните от теб по-горе думи..
Ноооооооо аз не съм философ ,нито по рождение ,нито по призвание. Laughing
БИТИЕ или НИЩО 9aa0b7ca42ddca3e6becbe29ecb1ef7a
ФАРФОЛИНКА
AVATурист
AVATурист
ФАРФОЛИНКА

Брой мнения : 168
Послание : София

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyНед 27 Сеп 2009, 02:06

Шоки-коки, позволи си!!! Можем да НЕ сме когато сме си го извоювали!
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО EmptyНед 27 Сеп 2009, 21:40

ФАРФОЛИНКА написа:
Шоки-коки, позволи си!!! Можем да НЕ сме когато сме си го извоювали!
scratch study
Sponsored content

БИТИЕ или НИЩО Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БИТИЕ или НИЩО   БИТИЕ или НИЩО Empty

БИТИЕ или НИЩО
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Философия на ежедневието-
Идете на: