| Държите ли да ви харесват? | |
|
+21ОНИКС Radiana Принцеса bubale4e Сапфира edna_jena Божествена ЗАХАР ШОКОЛАД rositoo27 mmilityy Никита ПЕРЛА T.N.T VODNA CARAMEL Савана natali Марчелина Любов Gti 25 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 01:05 | |
| Аз доста страдам от това си желание,защото практически е невъзможно всички да те харесват. | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 01:15 | |
| - Gti написа:
- Аз доста страдам от това си желание,защото практически е невъзможно всички да те харесват.
Държа да бъда харесвана само тези,които аз харесвам. Много е неприятно,когато искаш да създадеш правилното впечатление за себе си.., а се окаже,че те мислят за съвсем друг човек. Общо взето се стремя да съм харесвана,но не и на всяка цена. | |
|
| |
Марчелина AVAЛюбист
Брой мнения : 539 Регистриран : 13.04.2009 Age : 43 Послание : Филибето
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 01:22 | |
| Искам да ме харесват,които аз харесвам и от които се интересувам! Но....не на всяка цена -нещата просто или стават или не! За другите-които са минаващи покрай мен-изобщо даже не ме интересува дали ме харесват! Аз съм от хората,които не спестяват почти нищо, опитвам се да съм мека или дискретна,но не винаги се получават нещата | |
|
| |
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:14 | |
| - Крис написа:
- Gti написа:
- Аз доста страдам от това си желание,защото практически е невъзможно всички да те харесват.
Държа да бъда харесвана само тези,които аз харесвам. Много е неприятно,когато искаш да създадеш правилното впечатление за себе си.., а се окаже,че те мислят за съвсем друг човек. Общо взето се стремя да съм харесвана,но не и на всяка цена. Още по неприятно е да си мил и добър с хората и накрая да разбираш ,че точно тези,които си защитавал,пред другите те нараняват най-много . | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:15 | |
| Естествено че е хубаво да те харесват,но лично аз не държа на всяка цена да е така,хора много и различни не може да угодиш на всички,лафа как беше-като не ме харесваш вземи ме у вас да не ме гледат другите | |
|
| |
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:17 | |
| - Gti написа:
- Крис написа:
- Gti написа:
Държа да бъда харесвана само тези,които аз харесвам. Много е неприятно,когато искаш да създадеш правилното впечатление за себе си.., а се окаже,че те мислят за съвсем друг човек. Общо взето се стремя да съм харесвана,но не и на всяка цена. Още по неприятно е да си мил и добър с хората и накрая да разбираш ,че точно тези,които си защитавал,пред другите те нараняват най-много . И защо го правят това? Какво хора са? Нямат ли капчица благодарност? А съвест? Това ми е доста интересна тема? А иначе аз също искам да се харесвам на хората и се опитвам да угода и да бъда добра, но не винаги успявам | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:18 | |
| - Gti написа:
- Крис написа:
- Gti написа:
Държа да бъда харесвана само тези,които аз харесвам. Много е неприятно,когато искаш да създадеш правилното впечатление за себе си.., а се окаже,че те мислят за съвсем друг човек. Общо взето се стремя да съм харесвана,но не и на всяка цена. Още по неприятно е да си мил и добър с хората и накрая да разбираш ,че точно тези,които си защитавал,пред другите те нараняват най-много . Ми то си е като закон божи-човек бива нараняван от най-близките си,пази се от приятелите си а не от враговете,малко се отплеснах | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:35 | |
| - Gti написа:
Аз също съм така и въпреки че приемам че не мога да бъда харесвана от всички се питам защо така се получава понякога,затова бих искала да съм харесвана от важните хора за мен и от тези които аз харесвам,макар че често от тях получавам най-големите критики. Мисля че всеки иска да бъде харесван | |
|
| |
VODNA Модератор
Брой мнения : 2486 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 03:52 | |
| Иска ми се да ме харесват всички, но съм наясно че няма как да стане. Хората са толкова различни... ако си хубав за едни с дадени качества, за други си грозен със същите. Има случаи, в които не ме харесват и близките ми хора, хора на които държа. Но в крайна сметка това съм си аз и не считам за необходимо винаги да се променям, според техните възгледи за добро поведение и стил на живот. Пък и всеки гледа на нещата според неговия мироглед, аз си имам свой. | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 09:48 | |
| Не,не държа Ако всички ме харесват..или има нещо сбъркано в мен ...или в хората | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 11:09 | |
| - КаБа написа:
- Не,не държа
Ако всички ме харесват..или има нещо сбъркано в мен ...или в хората Имаше една мисъл, ако всичко ви е наред, замислете се кое не ви е наред! По темата! Не знам дали "държа", но търся чуждото одобрение! То си е подсъзнателно. Ако не го получа не се натъжавам, но търся причината, интересно ми е защо някой не ме харесва. Това разбира се може да е по много начини, не кривя поведението си, за да се харесам... Малко объркано се получи, темата е много интересна! | |
|
| |
Никита Модератор
Брой мнения : 4507 Регистриран : 13.04.2009 Послание : някъде и навсякъде
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 11:23 | |
| Аз също не държа да се харесвам на всички. Може би като бях по-млада съм се стремила към това,но сега не е така. Живота те учи и те премачква по някакъв начин и много неща се променят с течение на времето. Сега гледам да съм си аз в всички посоки и ако се харесам на някого. ..добре,ако ли не...негов проблем... Имам си на кого да разчитам и на кой да се харесвам... Не може на всички да се харесва човек...тогава ще сме еднакви, защото обикновенно харесваш тези с които си приличаш по много неща. | |
|
| |
mmilityy АVAприятел
Брой мнения : 478 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Варна
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 19 Апр 2009, 15:59 | |
| Никак даже не държа!Хората, които са ми по сърце и близките ми ме харесват и възприемат каквато съм.Останалите ако искат да ме харсват! - не плащам данък обществено мнение!Ако пък допадна на някой - чудесно, значи наистина е вникнал в мен. Дори да си призная предпочитам понякога да съм мнителна и затворена, отколкото да ме вземат за курбан!
Някога бях доста наивна и мноооого се парех, ама наистина много...Може би затова съм станала непукист дали хората ме харесват...Не, че съм лоша, но съм доста директна, когато ме настъпят.Може и това да е причината.
Хората са го казали: "По добре на хората в устата, отколкото в краката!" | |
|
| |
rositoo27 AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 11.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 19:02 | |
| Ако аз се харесвам това ми е достатъчно. Които не ме харесва си е негов проблем. Обичачм да се глася ,да се контя и да изглеждам добре | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 19:06 | |
| Приятно ми е ,но не държа! Има хора,които не ме харесват и аз съм щастлива от този факт! Когато ме харесват,искам да знам защо! | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 19:44 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- ... Когато ме харесват,искам да знам защо!
И аз съм така! И то не защото искам до получа комплимент, а за да знам кои качества са оценили в мен хората, това е отличен поглед отстрани, ако е откровен! | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 19:45 | |
| - ПЕРЛА написа:
- ШОКОЛАД написа:
- ... Когато ме харесват,искам да знам защо!
И аз съм така! И то не защото искам до получа комплимент, а за да знам кои качества са оценили в мен хората, това е отличен поглед отстрани, ако е откровен! Именно! Разбира се,искам да знам и когато не ми харесват нещо,но само от хората,на които държа! За другите-аз съм права! И все пак,стремя се към обективност! | |
|
| |
ЗАХАР AVAЛюбист
Брой мнения : 720 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : на земята
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 19:50 | |
| аз държа приятелите ми да ме харесват защото аз си ги обичам много преполагам че и те мен а останалите ми иска ми се да | |
|
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 22 Апр 2009, 20:36 | |
| Не държа всички да ме харесват! А и не е възможно. Това означава да изменя на себе си, само и само да се харесам на някой! Аз съм си аз! Който ще ме харесва, ще ме харесва такава каквато съм! Причините - и аз като вас искам да знам - и в двата случая! | |
|
| |
edna_jena AVAгост
Брой мнения : 41 Регистриран : 23.04.2009 Age : 49 Послание : София
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Пет 24 Апр 2009, 09:23 | |
| Имаше един лаф,че който не ме харесва значи няма вкус. Честно казано не държа да ме хареса всеки, .Не мога и да го постигна,защотот не съм лицемер и определено не казвам на хората това,което искат да чуят,а това,което мисля. Искам обаче тези,които ме харесват да го правят заради самата мен,а не заради това какво имам | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Съб 25 Апр 2009, 02:30 | |
| Ами не. Приятно е да те харесват, но за мен е важно близките ми да ме харесват... за другите хора... ами това си е техен избор. Щом някой не ме харесва значи си има основателна причина, била тя обективна или не. Дори са ми много странни хората, които искат да се харесват на всички... от онзи хамелеонски тип... нагаждайки се към всеки един за да го харесат... малко на комплекси ми бие тази крайност. Ако всички ме харесват това ще значи, че нещо не е наред... определено. Тъй като хората сме много различни един от друг и е нормално едни да са ни симпатични, други не... едни да харесваме много или малко, а други изобщо. Много бих се притеснила ако при мен е така... и ме харесват всички. | |
|
| |
bubale4e АVAприятел
Брой мнения : 312 Регистриран : 24.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Съб 25 Апр 2009, 02:42 | |
| ами честно казано не се стремя да ме халесват хората, но се опитвам с всички да се държа добре. Това ми е като наказание, винаги се опитвам да помогна, ако избухна после обяснявам защо, за да ме разберат, че не съм го направила от злоба примерно. Но пък ми е кофти, когато не ме харесат и искам да знам защо | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Пон 27 Апр 2009, 18:22 | |
| На хората на който държа и харесвам искам също да ме харесват, но хора който са ми неприятни, просто нямам нужда от тяхните симпатии. | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Вто 28 Апр 2009, 11:17 | |
| Ако някой не ме харесва,хич да не ми го казва. | |
|
| |
ОНИКС AVATурист
Брой мнения : 127 Регистриран : 07.05.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Пет 08 Май 2009, 23:49 | |
| Аз пък точно обратното - ако на някой не му допадам,предпочитам да разбера веднага,вместо разни мили очички...Или Добро утро през зъби.Не съм умряла на някой за поздрава или за харесването.По същия начин постъпвам,когато аз не харесвам някого.
| |
|
| |
Бочка АVAприятел
Брой мнения : 432 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Съб 09 Май 2009, 02:02 | |
| Днес държах да ме харесват. Имах си самочувствие. | |
|
| |
ЗАХАР AVAЛюбист
Брой мнения : 720 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : на земята
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Нед 10 Май 2009, 13:44 | |
| - Бочка написа:
- Днес държах да ме харесват. Имах си самочувствие.
аз те харесвам винаги | |
|
| |
Фифи перото АVAприятел
Брой мнения : 446 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 13 Май 2009, 04:31 | |
| | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Сря 15 Дек 2010, 01:28 | |
| Разбира се,напъвам се постоянно дори да не се получава-тъпа и упорита докрай! Какво значи да държиш?Полагам усилия да изглеждам и да се чувствам удобно в кожата си,приятно ми е,когато това се оценява.Там,където е необходимо се старая и ме харесват,но принципно категорично не ми е фикс идея и никак не настоявам . Харесването е много относително понятие..тези,които харесват опаковката ми не харесват съдържанието и обратно -не съм от хората,които живеят за да правят добро впечатление на другите със сигурност. | |
|
| |
Бебсън AVAЛюбист
Брой мнения : 529 Регистриран : 19.11.2010 Послание : Алергична към простаци
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Чет 30 Дек 2010, 01:59 | |
| Понякога ме харесват такива хора, че почвам да се чудя какво не ми е наред и коя черта от характера си трябва спешно да изкореня Искам да ме харесват, по-точно исках. Страдах много, когато виждах, че някой не ме харесва. Но сега вече нямам време за такива глупости. Жалко, че трябваше да минат толкова години в безсмислени терзания. Сега е толкова по-лесно и приятно. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? Чет 30 Дек 2010, 04:48 | |
| Понякога си мисля, че другите са нашето огледало! Когато усетя , че някой не ме харесва, се питам Защо!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Държите ли да ви харесват? | |
| |
|
| |
| Държите ли да ви харесват? | |
|