| Не гладувайте! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 09:29 | |
| Не гладувайте! В противен случай страдат клетките,а заедно с тях и генетичният код.Нарушението на генетичният код във времето означава сагиване на вида.Става така,че когато искате да намалите телесното си тегло вие влизате в битка с природните сили на еволюцията.Именно те милиони години са учили организма да натрупва мазнини в случай,че настъпят затруднения в изхранвамето.Предварително трябва да кажа,че битката няма да бъде лека.Нашият организъм е трениран от природата за всички неочаквани ситуации.Такава елементарна мярка като намаление на калориите изобщо не го трогва.Ако разбере,че го очаква дълъг глад,той ще заеме такава позиция,която е непробиваема. Повярвайте,ъук няма никакво преувеличение.Само няколко часа глад и организма започва да изважда на позиция тежката артилерия.Първата реакция е неочаквана:блокират се всички процеси в организма свързани с разход на мазнини.На езика на науката това се нарича свърхадаптация.Забавят се всички процеси вътре в организма.Настъпва нещо като летаргия.Целта е разход на енергия да се сведе до минимум.Разбира се това е разумно.Празничните илюминации са несъвместими с логиката на икономии.При това организма предпочита да се презстрахова.Например,вие намалявате калориите приети с храната с 25%,организма намалява обмяната с 35-40%.Това означава,че с толкова намалява и темпа на изгарене на мазнини.Може да въртите педалите на велоергометъра до посиняване,а резултат все пак няма,а всички си мислите ,че с малко тренировка и всички ще бъде наред.Знам ,че малко от вас ще ме послушат да не гладуват,но бях длъжен да опитам Не гладувайте! | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 11:23 | |
| Браво! Много интересно ...,така ми се иска повече от жените да те чуят и послушат.
Мъчително е,да гледам как приятелката ми се мъчи. Гладува нон стоп!!! Нищо не яде освен плодове,зеленчуци ,чай и вода. Чат -пат пилешко месо и риба...Така е, от години, казва че го прави,защото всичко й се "лепяло". Този глад ще я умори,това не е за мен ,аз си хапвам от всичко и по всяко време. | |
|
| |
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 12:25 | |
| Каба Евала! пп. ти не спиш ли бе човек | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 15:40 | |
| Сега ставам | |
|
| |
Савана undercover agent
Брой мнения : 16672 Регистриран : 11.04.2009 Послание : На тавана
| |
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 15:53 | |
| | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 16:31 | |
| | |
|
| |
T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 16:41 | |
| | |
|
| |
Сузито Личен състав на форума; Фотошопър
Брой мнения : 2583 Регистриран : 12.04.2009 Послание : AVAdiary :-)
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Съб 18 Апр 2009, 16:45 | |
| | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Не гладувайте! Пон 20 Апр 2009, 04:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Не гладувайте! | |