AVAdiary ПАНАИР НА СУЕТАТА |
|
| Спорт и психика | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Спорт и психика Пет 17 Апр 2009, 02:53 | |
| Мислите ли,че Българските спортисти имат психика на победители? Какво ни пречи? Какво ни стимулира? | |
| | | T.N.T СПОРТЕН ГУРУ
Брой мнения : 6735 Регистриран : 17.04.2009 Age : 52 Послание : Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса..
| Заглавие: Re: Спорт и психика Съб 18 Апр 2009, 10:42 | |
| Ако е спортист,няма как да няма психика на победител. Пречат ни условията в които тренираме,,,,същите,...понякога ни стимулират | |
| | | ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| | | | skolev AVAгост
Брой мнения : 24 Регистриран : 23.04.2009
| Заглавие: Re: Спорт и психика Пон 27 Апр 2009, 03:07 | |
| не съм напълно съгласен с това че щом е спортист има психика на победител. Особено в отборните спортове/визирам футбола/ там толкова е пълно с комплексари че няма място за топката. Може би най вече в България е така, но груповата отговорност не е почва за спортната злоба. Само като погледнеш националният ни отбор по футбол и неговият капитан и терминът спортна злоба някак олеква. | |
| | | Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Спорт и психика Съб 05 Сеп 2009, 11:47 | |
| - skolev написа:
- не съм напълно съгласен с това че щом е спортист има психика на победител. Особено в отборните спортове/визирам футбола/ там толкова е пълно с комплексари че няма място за топката. Може би най вече в България е така, но груповата отговорност не е почва за спортната злоба. Само като погледнеш националният ни отбор по футбол и неговият капитан и терминът спортна злоба някак олеква.
И аз не съм съгласна,че ако е спортист ,задължително има психика,а и съм наясно ,че в България малко се работи по този въпрос,много малко отбори имат спортен психолог,знам само за "Левски ",че работят с такъв. Психическа подготовка е не по- малко важна от физическата ,но се подценява,въпреки,че всички го знаят. | |
| | | Пипилота AVATурист
Брой мнения : 135 Регистриран : 03.02.2010
| Заглавие: Re: Спорт и психика Чет 04 Фев 2010, 02:48 | |
| Ами в някои спортове нямат добра база,в други се наливат малко пари и оттам малко амбиции.Много пъти като гледам футбол с мъжа ми се възмущавам колко слабо играем.А,в клубните си отбори в чужбина играят по-добре.. Незнам..липсва им и самочувствие всякаш. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Спорт и психика | |
| |
| | | | Спорт и психика | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|