| Моят стил | |
|
+9Radiana Принцеса Божествена Редка плетка ПЕРЛА Jiorjita Любов CARAMEL ШОКОЛАД 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 02:18 | |
| Имате ли си собствен стил на обличчне или сте изцяло зависими от модните тенденции? | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 04:07 | |
| Изцяло се обличам по свой си начин, гледам да ми е удобно и да ми стои добре, ходя спортно.....с дънки,блузка и маратонки абе общо взето се нося както ми е кеф,без да се съобразявам каква е модата | |
|
| |
Любов Модератор
Брой мнения : 7015 Регистриран : 12.04.2009 Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 10:59 | |
| Обличам се така,както на мен ми е удобно и така,че да не ставам смешна,в очите на хората. Не се ръководя от последните модни течения, само защото е модерно примерно, няма да сложа къса дънкова пола с клин Но,на дъщеря ми съм купила и я карам да ги слага, защото на нея й отива. Ръководя се единствено от идеята.. Носи това,което ти отива,с което се чувстваш в кожата си... Харесвам дънки,обожавам блузки с "голо рамо".. ефирни ,женствени. Моят стил е спортно-елегантния. | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 13:28 | |
| За втори път забелязвам, че с Кармелита споделяме сходно мнение. И за да не повтарям нейните думи, само ще кажа: И аз така! | |
|
| |
ПЕРЛА AVATурист
Брой мнения : 110 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 16:25 | |
| За мен личният "стил", а не маниер и предпочитан начин за обличане е нещо повече от тениска, дънки, кецове и прочие!
Това са коса, БИЖУТА и АКСЕСОАРИ, собствена гледна точка, т.е. нещо по-така, нещо след което бих се обърнала, заради самото съчетание, дрехи, личния почерк! Стилът е начин на живот, музиката, която слушаш, заведенията, които посещаваш! | |
|
| |
Редка плетка AVAгост
Брой мнения : 16 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 17 Апр 2009, 23:17 | |
| | |
|
| |
CARAMEL АVAприятел
Брой мнения : 214 Регистриран : 13.04.2009 Age : 40 Послание : Пловдив
| |
| |
Божествена АVAпристрастен
Брой мнения : 3246 Регистриран : 12.04.2009
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 22 Апр 2009, 14:48 | |
| Определено винаги влаган нещо мое в обличането и контенето. Спортно елегантния стил харесвам, това което ми отива на фигурата. Голямо значение отдавам на аксесоарите. Цветовете също са важни за мен. Опитвам се да ги съчетавам - колан, чанта, обувки или подобно... Обожавам чантите, бижутата, коланите. | |
|
| |
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 22 Апр 2009, 18:03 | |
| Обичам много широки и дъъълги панталони и поли-да се тътрят по земята! Такива ми ти неща! Иначе ,и аз държа на цветовете,но не съчетавам обувки с чанта! Напротив! Те са ми акцент! например на черно облекло-зелени обувки! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 22 Апр 2009, 18:26 | |
| Аз забравих да кажа, че полите и роклите обичам да са ми до коленете - така се харесвам. Панталони обичам впити, или да се разширяват леко отдолу. Обожавам туники. | |
|
| |
Jiorjita AVATурист
Брой мнения : 119 Регистриран : 13.04.2009 Age : 44 Послание : София
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 22 Апр 2009, 18:34 | |
| Слабост са ми райетата, карето: побърквам се като видя кариран панталон, например. Също много се заглеждам по нестандартни модели, всичко семпло и изчистено вече ми е втръснало. Винаги избирам нещо по-раздвижено като модел, или по-особено като цвят или съчетание от цветове. Предпочитам панталоните пред полите, но харесвам и рокли - по-ежедневни. Обичам обувките да са с ниска подметка, така се чувствам удобно, пък и височината ми е задоволителна. И също като ШОКОЛАД използвам цвета на чантата, или обувките като акцент. Според мен не трябва да са един цвят, дори обратното ми харесва повече. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 22 Апр 2009, 18:43 | |
| Не знам обичам цвета на обувките и чантата да са ми еднакви - макар, че е демоде това сега. Но аз не се водя по модата. Нали говорим за собствен стил. Не ми допада черни обувки и червена чанта Или обратното... Абе както и да е - въпрос на вкус все пак! За лятото обичам плетени чанти...както и по-големи и цветни. Сандалите да са с един от цветовете на чантата. | |
|
| |
Принцеса AVAФен
Брой мнения : 1410 Регистриран : 26.04.2009 Послание : някъде там
| Заглавие: Re: Моят стил Нед 26 Апр 2009, 19:19 | |
| Обличам се предимно спортно елегантно-следя новите тенденциите | |
|
| |
Radiana АVAприятел
Брой мнения : 267 Регистриран : 26.04.2009
| Заглавие: Re: Моят стил Вто 28 Апр 2009, 11:27 | |
| Стила ми на обличане е спортно-елегантен, не обичам скъсани дрехи,шарении,да съм като папагал, чантата и обувките трябва да са в един цвят. За лятото предпочитам ефирни роклички. | |
|
| |
Lady Marmalad Модератор
Брой мнения : 4992 Регистриран : 11.04.2009 Age : 42 Послание : В разни кръстословици!
| Заглавие: Re: Моят стил Чет 30 Апр 2009, 22:30 | |
| Обличам се в много стилове зависи от настроението и мястото където отивам на разходки...планини....и тем подобни съм с анцунг и маратонки Маратонки имам 20 чифта за различни настилки .....и предназначение за дълги разходки-Рънинг модели за гъзареене-Фешън колекции и т.н няма да се впускам в подробности и да се правя на разбирачка Нося се и много елегатно-поли...панталони...сака ако трябва да ходя някъде по-така Също си имам мои си стил моя си мода Някой път ми е кеф и се обличам т. н накатано обличане пр .блуза с дълъг ръкав отгоре с къс ръкав и отгоре потник и ей такива изчанчини работи дето на мен си ми идват на акъла Също така и прическата винаги ми е съобразена с дрехите ако съм спортна съм вързана или неглеже ако съм елегатна съм силно изправена..строга Ако съм спортно елегатно-нещо средно Оф много се впуснах с една дума обръщам мнооооооооооооооооооггггггооооооооо внимание на външният си вид | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моят стил Чет 23 Юли 2009, 15:50 | |
| Оффф, запалила съм се по клиновете на Адидас. Купих си 3 чифта.... За разходките с малчо са ми екстра... А иначе последно си купих много шик рокля с гол гръб почти до дупето... Може да ме видите в различни дрехи според настроението и повода! | |
|
| |
natali Фотошопър
Брой мнения : 3871 Регистриран : 13.04.2009 Послание : Там....където всичко е възможно
| Заглавие: Re: Моят стил Сря 12 Авг 2009, 04:28 | |
| И моят стил е по-скоро спортен,обичам да ми е удобно-задължително ниски обувки-не мога да ходя на токчета Обличам се предимно в дънки и спортни панталони,маратонки или чехли,блузите пак така-по-спортни и по възможност по-широчки,че да скрият това-онова ,макар че и по елегантни съм обличала,общо взето това-важното е да ми е леко и удобно | |
|
| |
| Заглавие: Re: Моят стил Чет 03 Сеп 2009, 19:00 | |
| Ето това ми харесва... Изчистено, вталено | |
|
| |
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 13 Ное 2009, 12:11 | |
| Моят стил...няма такъв май.От крайност в крайност съм.Задължително се издига в култ черно и бяло , от спортни екипи до вратовръзки и бели ризи.Обожавам ризите имам поне 25 с маншети,с черни кантове,с попски яки и всичко от сорта..Панталони задължително широки и с ниска талия,повечето с ръбове,бюстиета нося много,блузи с гол гръб ,рокли с поло яки или пък много изрязани,нестандартни неща като цяло.Маниачка съм на тема шалчета и шапки,колани,чанти и обувки...обичам да си нося шаловете като блузи,връзвам ги както измисля на момента,отделно имам и десетина сарита в гардероба си(голям сеир съм когато облека някое пред непознати ),мантата са ми слабост,както и шинелите с металните копчета от едно време-дълги до долу от черна кожа или камилска вълна,полите ги нося върху панталоните ,те са малко на брой,не съм им фенка...дънки от разкъсани до неузнаваемост до приличен деним ,обичам да ги нося с колани подобни на вериги,сака-много вталени с филетки-не харесвам джобове ,гащеризони но от плат ...и.тнт.. Като се сетя ще дописвам Що се касае до цветовете извън черното и бялото всичко с изключение на розово и лилаво. П.П.Спайската Бекъм е идеален пример за стил близък до моя в елегантност и Пинк в другата крайност | |
|
| |
Сапфира AVAЛюбист
Брой мнения : 877 Регистриран : 23.04.2009 Age : 42 Послание : при делфините
| Заглавие: Re: Моят стил Пет 13 Ное 2009, 15:35 | |
| - Божествена написа:
- Аз забравих да кажа, че полите и роклите обичам да са ми до коленете - така се харесвам.
И аз съм така с полите и роклите... най-вече до коляното или малко под него. Съвсем къси пък не понасям, освен за плажа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моят стил | |
| |
|
| |
| Моят стил | |
|