ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Чет 16 Апр 2009, 21:09 | |
| Как тълкувате тези думи на Жан Пол Сартр? | |
|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Нед 19 Апр 2009, 01:26 | |
| Първата ми мисъл беше този е психопат. Но като се смисля точно те ми нарушават душевното спокойсвие. | |
|
ШОКОЛАД админ
Брой мнения : 5526 Регистриран : 11.04.2009 Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Нед 01 Ное 2009, 01:34 | |
| "Когато не осъзнаваш зависимостта си от чуждото мнение,живееш,треперейки да не би да бъдеш отхвърлен от другите, от които си се научил да се страхуваш. А цената ,която трябва да платиш,за да не се страхуваш,е да се подчиниш и да станеш това,което онези "дето толкова ни обичат",ни налагат да бъдем,да правим и да мислим. Ако имаш късмет и изведнъж светът ти обърне гръб,нямаш друг изход, освен да разбереш колко безмислена е борбата ти!" ХОРХЕ БУКАЙ | |
|
Ms SMITH AVAЛюбист
Брой мнения : 942 Регистриран : 05.09.2009
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Нед 01 Ное 2009, 03:55 | |
| - ШОКОЛАД написа:
- "Когато не осъзнаваш зависимостта си от чуждото мнение,живееш,треперейки да не би да бъдеш отхвърлен от другите, от които си се научил да се страхуваш.
А цената ,която трябва да платиш,за да не се страхуваш,е да се подчиниш и да станеш това,което онези "дето толкова ни обичат",ни налагат да бъдем,да правим и да мислим. Ако имаш късмет и изведнъж светът ти обърне гръб,нямаш друг изход, освен да разбереш колко безмислена е борбата ти!" ХОРХЕ БУКАЙ Жалко за добичетата...коне с капаци...пардон овце! А иначе..цената ,която плащаш за да НЕ бъдеш в поза партер т.е.подчинен си струва (и без да е борба). | |
|
Gti АVAприятел
Брой мнения : 325 Регистриран : 16.04.2009
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Пет 06 Ное 2009, 18:45 | |
| - Gti написа:
- Първата ми мисъл беше този е психопат.
Но като се смисля точно те ми нарушават душевното спокойсвие. Сега вече съм сигурна ,че: Наистина никой не може да ни разтрои без наше съгласие! Този ,който го е измислил това, Шоколадче ,не е бил достатъчно осъзнат и за ада в живота си е обвинил другите. | |
|
Фрина Модератор
Брой мнения : 8407 Регистриран : 22.04.2009 Послание : Там, където има ЛЮБОВ...
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" Пет 06 Ное 2009, 18:54 | |
| Тук, както и в много други случаи става въпрос за СИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имаме ли СИЛАТА...Или ТЯ има нас.... Или изобщо отсъства от нашия живот... Жертви ли сме или не... Защо някои успяват, а други не...
СИЛАТА!!!!!!!!!!!!!!!!
ииииииииииииииииииииииии
страхът!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: "АДЪТ-ТОВА СА ДУГИТЕ" | |
| |
|