AVAdiary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVAdiary

ПАНАИР НА СУЕТАТА

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???

Go down 
+14
rositoo27
evita
Фифи перото
ЗАХАР
VODNA
Jiorjita
Любов
mmilityy
ФАРФОЛИНКА
Gemeli
Марчелина
:..Тайна..:
Бочка
ШОКОЛАД
18 posters
АвторСъобщение
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Регистриран : 11.04.2009
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? Empty
ПисанеЗаглавие: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyВто 14 Апр 2009, 23:18

А?
Върнете се в началото Go down
Бочка
АVAприятел
АVAприятел
Бочка

Брой мнения : 432
Регистриран : 12.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyВто 14 Апр 2009, 23:40

За ушите ми ли говориш?
Едно време ме комплексираха.
Сега сигурно други работи ме комплексират, но никой не се осмелява да ми каже.
AVAтьор
AVAтьор

Брой мнения : 63
Регистриран : 13.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyВто 14 Апр 2009, 23:45

Имам един два Surprised но съм толкова чаровна, че те не се забелязват КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748
Марчелина
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Марчелина

Брой мнения : 539
Послание : Филибето

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 00:00

имам комплекс,но се опитвам
умело да го прикривам и един -двама души знаят само,
за него Cool
Gemeli
AVAтьор
AVAтьор
Gemeli

Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 00:32

И аз имам, но не го крия. Моя комплекс е този, че съм 172см и винаги съм си казвала, защо не съм по-ниска ............ и винаги съм си мечтала да нося примерно обувки на високи токчета, а нося само обувки тип "цвички", но ..........
Wink
Марчелина
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Марчелина

Брой мнения : 539
Послание : Филибето

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 00:35

Gemeli написа:
И аз имам, но не го крия. Моя комплекс е този, че съм 172см и винаги съм си казвала, защо не съм по-ниска ............ и винаги съм си мечтала да нося примерно обувки на високи токчета, а нося само обувки тип "цвички", но ..........
Wink
що пък ти?!????????
аз съм 175 и си обожавам ръста и дългите бедра
нося токчета-носех,сега предпочитам по-ниски,
че свинах покрай градинките и пясъка с Дони,
да му мислят мъжете- Laughing Laughing Laughing Laughing
Gemeli
AVAтьор
AVAтьор
Gemeli

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 00:42

Марчелина написа:
Gemeli написа:
Wink
що пък ти?!????????
аз съм 175 и си обожавам ръста и дългите бедра
нося токчета-носех,сега предпочитам по-ниски,
че свинах покрай градинките и пясъка с Дони,
да му мислят мъжете- Laughing Laughing Laughing Laughing

Smile Smile Smile то си е така, но винаги това ми е било комплекс Wink
ФАРФОЛИНКА
AVATурист
AVATурист
ФАРФОЛИНКА

Брой мнения : 168
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 00:58

Мислих много (Посмейте се, но наистина ми се случва понякога!)....
Всъщност няма човек без комплекси. Наричаме "акомплексари" онези, които не преживяват тежко комплексите си. Ето към това трябва да се стремим - не да нямаме комплекси, а да си се нас*раме, но без да ни пука и без това да ни спира да творим (Пък макар и с ако!).... afro afro afro
Gemeli
AVAтьор
AVAтьор
Gemeli

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 01:47

Very Happy Very Happy Very Happy
mmilityy
АVAприятел
АVAприятел
mmilityy

Брой мнения : 478
Послание : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 03:08

Навремето като ученичка се комплексирах ,че ми се налагаше да нося очила Laughing Laughing Laughing За това си взех лещи малко като порастнах - сега продължавам да нося, но пак започнах да си слагам и очилата...Сега пък се харесвам Laughing
Иначе не си харесвам зъбите, но не е болка за умиране - чак пък да ме комплексират...Не страдам от липса на самочувствие Cool Wink
Любов
Модератор
Модератор
Любов

Брой мнения : 7015
Послание : Когато обичаш ,не се съмняваш..,не се противопоставяш и не забраняваш...Когато обичаш,вярваш,даваш и се наслаждаваш!

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 11:31

Чак комплекс не е ..но искам гърдите ми да са малко по-големи.
Като бях ученичка,това ми беше един вид камплекс,но сега не обръщам голямо внимание на това си желание. Laughing
Jiorjita
AVATурист
AVATурист
Jiorjita

Брой мнения : 119
Послание : София

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 14:34

Имам всякакви комплекси и аз: височина, гаден профил, заради пустия ми нос, малка брадичка, малка главичка, хихихи....
Ама, знаете ли какво? Хич не им обръщам внимание, не обичам и да се взирам в огледалото кой знае колко. Мисля, че никой не трябва да робува на комплексите си. А напротив, да се чувства добре, да е усмихнат и положително настроен към живота.
Ето така винаги ще изглеждаме добре. Вътрешната красота и излъчване са много по-важни.
Като се чувствам добре, когато съм в добро настроение, знам, че изглеждам винаги добре в очите а околните flower
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 15:08

В едно интервю Лили Иванова беше казала нещо такова:
Красива жена, без самочувствие изглежда грозна и невзрачна в очите на околните. Грозна жена, със самочувствие изглежда като красавица.
Така, че Жоржита е права, че както се чувстваме ние - такова послание отправяме и на околните.
Важното е да се чувстваме добре и това да ни личи.
А това, че съм закръглена и виснала...кой го забелязва, когато лицето ми е само усмивка?!!!! afro
ЗАХАР
AVAЛюбист
AVAЛюбист
ЗАХАР

Брой мнения : 720
Послание : на земята

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 20:32

нямам такива работи харесвам се Laughing
Фифи перото
АVAприятел
АVAприятел
Фифи перото

Брой мнения : 446

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 20:37

охх,искам да имам малкооо по-големи гърди.Исках да си ги уголемя,ама мъжо си ме харесвал така-глупак Laughing Laughing Laughing
от бременноста имам стрии по корема,ама те ми изчезват по малко и кво значи не съм комплексирана.Общо взето не ми пука,който не ме харесва-да не ме гледа Razz
http://maggiedimova.multiply.com/
ЗАХАР
AVAЛюбист
AVAЛюбист
ЗАХАР

Брой мнения : 720
Послание : на земята

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 21:41

[quote="Фифи перото"]охх,искам да имам малкооо по-големи гърди.Исках да си ги уголемя,ама мъжо си ме харесвал така-глупак Laughing Laughing Laughing

КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748 КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748 КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748
evita
АVAзарибен
АVAзарибен
evita

Брой мнения : 2011
Послание : Някъде там........

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Апр 2009, 23:19

Комплекси ли..... да имам....... и най-големият от тях е че след като родих не мога да намаля корема и дъто си, защото аз винаги съм била по-едра от другите. Килограмите не ми тежат, но често пъти са повод за сочене с пръст
ШОКОЛАД
админ
админ
ШОКОЛАД

Брой мнения : 5526
Послание : Идвам от миналото, отивам в бъдещето!!!

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 16 Апр 2009, 02:45

Хм! Всички говорите за физически комплекси! scratch Аз май питах за по-други!
както и да е!
Фарфолинка ли беше,Фалафелче ли беше,го е казала много добре!
А иначе,аз комплекси за визията си нямам КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748 ,или поне не ги изкачвам на пиедестал!
Имам комплекси понякога от характера си! Ами...да си го кажа! Умея да наранявам хората с прекалената си критичност и откровеност! Suspect
mmilityy
АVAприятел
АVAприятел
mmilityy

Брой мнения : 478
Послание : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 16 Апр 2009, 02:53

От към характер....абе не съм цвете за мирисане.Общо взето си се харесвам, но понякога наистина съм прекалено директна и мнителна...Но такава съм - може и да ми е в минус, но наистина не държа хората да ме харесват, че заради всеки да се съобразявам.
Не...
Определено не ме комплексира това Rolling Eyes
Сега си спомних, че преди години се притеснявах ,че говоря много бързо.Толкова ми тежеше, че хвърлих маса усилия да коригирам това - сега положението по се ядва Laughing
VODNA
Модератор
Модератор
VODNA

Брой мнения : 2486
Послание : Твоето излъчване крещи така силно, че не чувам какво казваш!

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 16 Апр 2009, 11:49

Комплекс за характера ми - нямам!
Има неща, които не си харесвам, разбира се, но не ги изскачвам на пиедестал както казва ШОКОЛАД.
Даже си мисля, че съм доста готина и толерантна.
Тези качества изскачат напред, пред другите, които не харесвам. farao
Фифи перото
АVAприятел
АVAприятел
Фифи перото

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 16 Апр 2009, 12:34

характера с една дума ми е отврат КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 10767
зодия рак съм.....май това е достатъчно. КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 630188
бъзикам се,добре,значи характера.Хм,абе аз си го харесвам,който не ми го харесва не седи до мен,че го усещам и само се заяждам и накрая пак си тръгва.
Ооо,да заядлива съм,много.Ако някой ме дразни,много се заяждам.Но ако човек е на място и знае какво иска,аз бих дала всичко да му помогна,бих го изкачила както казва една моя приятелка на пиедистал.Тя много добре ме познава.Осещала е и двете ми страни КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 773235 но сега си взе поука.
Друга черта на характера ми е,че винаги съм права afro
инат съм голям.Но малко го прекривам,че иначе грозно седи lol!

Общо взето с хората,които обичам се държа повече от прекрасно,угаждам им всичко независимо какво е.
Ама който ме дразни....
А пък,ако ме е наранил....винаги си връщам,не оставам длъжна.Може и след 10 години да е,но си го връщам,не го забравям.Немога лесно да прощавам.
Общо взето,това са нещата,които не си харесвам в характера,но не са ми комплекси.От към него нямам комплекси.Това е лесно поправимо за мен.Другото е по-трудно КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748
rositoo27
AVATурист
AVATурист
rositoo27

Брой мнения : 110

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 16 Апр 2009, 23:59

[quote="ЗАХАР"]
Фифи перото написа:
охх,искам да имам малкооо по-големи гърди.Исках да си ги уголемя,ама мъжо си ме харесвал така-глупак Laughing Laughing Laughing

КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748 КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748 КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? 267748
Аз ще ти дам от моите
Имам да мисля ,че съм дебела Mad
Фифи перото
АVAприятел
АVAприятел
Фифи перото

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyПет 17 Апр 2009, 03:25

[quote="rositoo27"]
ЗАХАР написа:
Фифи перото написа:

Аз ще ти дам от моите
Имам да мисля ,че съм дебела Mad
ти дебела,да бе да.Ще чакам да дойдеш пак в България и ти ги взимам Laughing
ПЕРЛА
AVATурист
AVATурист

Брой мнения : 110
Регистриран : 16.04.2009

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyПет 17 Апр 2009, 11:21

Всеки има комплекс за нещо!
Просто има хора на които много им пречи, на такива, на които почти не им пречи, на такива, които си живеят в пълен унисон с тях.
Жалко за първите!
Не съм от тях!
но си имам своите комплекси, може би си представям някои неща от живота по по-различен, по-розов начин...
Може ли ежедневието да е комплекс, ако е така, значи ми се появява понякога, а понякога все едно никога не е бил тук!!!
Мария___
AVAгост
AVAгост
Мария___

Брой мнения : 19
Регистриран : 29.04.2009
Послание : наоколо

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 30 Апр 2009, 19:43

Аз не харесвам гърдите си.
Много са големи,не че ми пречат ама scratch
Сапфира
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Сапфира

Брой мнения : 877
Регистриран : 23.04.2009
Послание : при делфините

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyЧет 30 Апр 2009, 22:09

Всеки човек има Smile Въпросът е да не пречи на другите с комплексите си. А от друга страна пък често тези другите са виновни за част от комплексите ни, тези които са свързани с външния ни вид примерно.

Аз съм малко нарцис, но не съвсем.
Някъде бях чела една много хубава статия за комплексите... трябва да съм я запазила на компютъра си. Като я открия ще ви я постна.

Последната промяна е направена от Treli_kardia на Сря 15 Дек 2010, 03:02; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : малко едитнах :))
http://www.psy-help.org/forum/index.php
Ms SMITH
AVAЛюбист
AVAЛюбист
Ms SMITH

Брой мнения : 942
Регистриран : 05.09.2009

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? EmptyСря 15 Дек 2010, 02:00

Имаме,как не!Но къде ли са..?Laughing Днес съм шестица,просто не мога да мисля серозно по този въпрос,ще намина пак..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???   КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ??? Empty

КОМПЛЕКСИ...ИМАМЕ ЛИ???
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
AVAdiary :: В СВЕТА НА ПРИКАЗКИТЕ :: Да си поговорим на воля-
Идете на: